caveneo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Έχω adsl in a box από τη forthnet. Γίνεται να χρησιμοποιήσω τους κωδικούς που μου έχουν δώσει για να μπαίνω στο ιντερνετ μέσω dial-up από το πατρικό μου. Αν ναι πως γίνεται;
asmilon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 H Forthnet απο οσο ξερω δεν σου επιτρεπει κατι τετοιο. Στο πακετο ομως του ADSL in a box σου εχει μια καρτα Netkey, που εξυπηρετει να μπεις ωσπου να σε ενεργοποιησουν (δεν ειναι πολλες ωρες βεβαια...) Εταιριες που επιτρεπουν κατι τετοιο ειναι η HOL σιγουρα και μου φαινεται το εχει υιοθετησει και η Otenet. Φυσικα ομως για να μπεις με dial up δεν πρεπει να ειναι συνδεδεμενος ο λογαριασμος σου με ADSL.
dterzakis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Στο τηλέφωνο μου είπαν ότι γίνετε... βλέπετε εκάναν βλακεία και μου έκοψαν το adsl και για να με ησυχάσουν μου είπαν να μπένω με dial up!
asxetoula Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Το ίδιο είναι βρε, σιγά! Άλλωστε, σε μερικές περιοχές όπως διαβάζω εδώ δεν έχει και μεγάλη διαφορά η DSL από τη dial up! :evil: :evil: :evil: Στη HOL πράγματι γινόταν, αλλά μήπως αν έμπαινες με dial up είχες αστική χρέωση; Κάτι σα το tsak bab που διαφημίζουν στην tv?
asmilon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Oχι asxetoula μπαινεις με τον αριθμο ΕΠΑΚ και οχι με νουμερο της μορφης 801 που εχει αστικη χρεωση. Οποτε χρεωνεσαι πολυ λιγοτερο απο αστικη χρεωση. Εστω και στις περιοχες που λες οτι η DSL σερνεται, τουλαχιστον δεν υπαρχει η χρονοχρεωση, ειναι πολυ σημαντικο αυτο και το εκτιμεις πιο πολυ οταν εχεις φαει φουσκωμενους λογαριασμους ΟΤΕ επειδη χρησιμοποιουσες το ιντερνετ εστω και με ΕΠΑΚ.
asxetoula Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Εστω και στις περιοχες που λες οτι η DSL σερνεται, τουλαχιστον δεν υπαρχει η χρονοχρεωση, ειναι πολυ σημαντικο αυτο και το εκτιμεις πιο πολυ οταν εχεις φαει φουσκωμενους λογαριασμους ΟΤΕ επειδη χρησιμοποιουσες το ιντερνετ εστω και με ΕΠΑΚ. To ξέρω, υποτίθεται πως ήταν αστείο, σε καμιά περίπτωση δε θεωρώ τη dial up καλύτερη ούτε καν ίδια.
AlexNet Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Αναφέρει και στην συσκευασία του box οτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ADSL ως PSTN.
caveneo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Εγώ γιατί όμως δεν μπορώ να μπω; [email protected] βάζω στο username και στο password βάζω το αντίστοιχο και καλώ 8962588888 και δεν μπαίνει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Εγώ γιατί όμως δεν μπορώ να μπω; [email protected] βάζω στο username και στο password βάζω το αντίστοιχο και καλώ 8962588888 και δεν μπαίνει. Μάλλον πρέπει να βάλεις απλώς username (χωρίς δηλαδή το [email protected]) στο πεδίο του username. Τουλάχιστον έτσι συμβαίνει στην ΟΤΕnet που έχει η μητέρα μου.
klog Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Εγώ γιατί όμως δεν μπορώ να μπω; βάζω στο username και στο password βάζω το αντίστοιχο και καλώ 8962588888 και δεν μπαίνει. username.the.forthnet.gr @forthnet.gr πέταξε αυτό και είσαι οκ.
asxetoula Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μια που συζητάτε για τα username της Forthnet, το δικό μου είναι της μορφής [email protected](όπου blablabla το username). Στέλνω e-mail από κάποιο άλλο e-mail(hotmail συγκεκριμένα) αλλά μου το επιστρέφει, γιατί; Ρώτησα στη Forthnet αλλά έπεσα σε τελείως άσχετο υπάλληλο και βαρέθηκα να ξαναπάρω.
kostassid Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 παρε την τεχν. υποστηριξη της forthnet και ρωτα
21century Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Τουλαχιστον οταν εχεις κωδικους γρηγορης συνδεσης να μπορεις οταν πεσει η συνδεση να τους εχεις εφεδρικους για να μπαινεις εστω ως απλη γραμμη. Αυτο το κανουν αρκετοι παροχοι ηδη στο εξωτερικο...
agiosall~ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 username.the.forthnet.gr @forthnet.gr πέταξε αυτό και είσαι οκ. Αυτό είναι 100%, λογικά αν πήρες τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης της forthnet και δεν στο είπαν μάλλον επέσες σε κάποιο/α άσχετο/η.
caveneo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Τελικά έκανα αυτό με το username.the.forthnet.gr και δούλεψε ρολόι. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.