Προς το περιεχόμενο

Στο πάτο η Ελλάδα στην αναγνώριση ομοφυλοφίλων.

leuko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδιά είμαι σίγουρος ότι πριν κάμποση ώρα κατέθεσα ένα μήνυμα καί το είδα να εμφανίζεται.Τώρα πού να πήγε άραγε καί γιατί δεν ξέρω.Μήπως το είδατε?

Μίλαγε γιά ένα ανέκδοτο.

1. Το forum επιθυμεί να κρατηθεί ένα επίπεδο στα μηνύματα των μελών του. Δεν τα ισοπεδώνουμε όλα. Η επιλογή λέξεων στο συγκεκριμένο μήνυμα ξεπερνά τα όρια του forum.

2. Εφόσον επρόκειτο για ανέκδοτο, υπάρχει ήδη κατάλληλο topic για ανέκδοτα.

• Απαντ. 493
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά, μείνετε ψύχραιμοι. Βρίσκομαι στην Βόρεια Εύβοια για να περάσω τις άγιες τούτες μέρες και δν προλαβαίνω να τσεκάρω συχνά. Μετά την γιορτή της μεγάλης πέμπτης με βλέπω να μπαίνω πιο συχνά.

Κ ένα καλως όρισες στην κουηρτέτοιο, μη μασάς.

Δημοσ.
Παιδιά, μείνετε ψύχραιμοι. Βρίσκομαι στην Βόρεια Εύβοια για να περάσω τις άγιες τούτες μέρες και δν προλαβαίνω να τσεκάρω συχνά. Μετά την γιορτή της μεγάλης πέμπτης με βλέπω να μπαίνω πιο συχνά.

xoxo!!!τωρα που μας το ειπες.......λειπει ο γατος,χορευουν τα ποντικια....

Δημοσ.

Αυτό που εννοούσα είναι πως ΕΠΕΙΔΗ δεν τσεκάρω συχνά, δν θα ρίχνω προειδοποιήσεις για να ελέγχω μετά αν τηρούνται. Θα γίνεται όπως το υπέροχο 1939.

Δημοσ.

Κ ένα καλως όρισες στην κουηρτέτοιο, μη μασάς.

Χριστιανε...:razz:

(εκτος αν εννοεις οτι γιορταζεις μονο την Μεγαλη Βδομαδα εκτος Κυριακης:shock: :-P )

• Super Moderators
Δημοσ.
xoxo!!!τωρα που μας το ειπες.......λειπει ο γατος,χορευουν τα ποντικια....

Αυτό που εννοούσα είναι πως ΕΠΕΙΔΗ δεν τσεκάρω συχνά, δν θα ρίχνω προειδοποιήσεις για να ελέγχω μετά αν τηρούνται. Θα γίνεται όπως το υπέροχο 1939.

Μην ανησυχείς, στην προσέχω την ενότητα μέχρι να γυρίσεις. ;)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Πρώτον, η λέξη gay σημαίνει χαρούμενος. Οπότε όχι δεν είμαστε χαρούμενοι.

Δεύτερον, είμαι γυναίκα, όχι άντρας.

Τρίτον, όχι δεν ποστάρω εδώ πέρα, γιατί δεν είχα υπ'όψιν μου το site.

Τέταρτον, η έρευνα είναι έγκυρη, είτε σας αρέσει, είτε όχι. Το άλλο ποστ είχε όντως σκοπό να προκαλέσει, αλλά η έρευνα είναι έγκυρη.

Πέμπτον, αν σας έλεγαν ότι αυτό που θεωρείται αυτονόητο πρέπει να το παλεύεις κάθε μέρα (το δικαιωμά σου σε μια σχέση), μάλλον δεν θα το θεωρούσατε τόσο μάταιο το να ασχολείσαι.

Έκτον, φοβικός δεν είναι αυτός που φοβάται, φοβικός είναι αυτός που αηδιάζει, ενοχλείται, μισεί, κλπ.

Έβδομον, το ότι κάθεστε και ασχολείστε απλά και μόνο για να εκφράσετε την απέχθειά σας, κάτι λέει για το επίπεδό.

Όγδοον, οι Γάλλοι είναι και αυτοί υπερόπτες και ναι όλοι οι λαοί έχουν μαλάκες, κλπ. Τι σημαίνει αυτό όμως;

Ένατον, ξέρετε πόσα παιδιά έχουν πεθάνει κι όχι από δικιά τους μαλακία (πχ. πάω και πλακώνομαι για μια ομάδα στο ξύλο).

Δέκατον, ναι απολίτιστοι, γκρινιάρηδες, ξερόλες, χωρίς καμία διάθεση να προσπαθήσουμε για τίποτα. Και όχι δεν μιλάω για τον εαυτό μου.

Ενδέκατον, προσπαθήστε για μια στιγμή τον/ην κολλητό/ή σας, αδερφό/ή σας να σας αποκαλύπτει ότι είναι gay, μήπως και δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση.

Δωδέκατον, ο σκοπός μας δεν είναι να ζήσουμε σε εξορία, αλλά σε αρμονία.

τι λέει αυτός?ο αδερφός μου αν ήταν gay θα τον παρακολουθούσα μέχρι να τn δω με έναν . του αλλουνού θα του έσπαγα του κεφάλι στο πεζοδρόμιο και τον αδερφό μου θα τον βάραγα μέχρι να μελανιάσει.κατάλαβες φιλαράκο?ότι είναι έξω από τη φύση είναι ανώμαλο το ανώμαλο και η ανωμαλία είναι το αντίθετο της αρμονίας.και στο κάτω κάτω δεν μας ενδιαφέρει τι κάνετε ,αν είστε ότι είστε κρυφτέ το απλά και κλείστε το στόμα . δε μας νοιάζουν τα "δικαιώματα" σας.μιλάτε για gay δικαιώματα

και για τα υπόλοιπα δικαιώματα σας δεν νομίζω να νοιάζεστε .το δικαίωμα να κάνετε ότι θέλετε ανώνυμα και ιδιωτικά γιατί δεν το επικαλείστε ,δε σας συμφέρει? δεν

νομίζω, απλά προσπαθείτε να μας δείξετε κάτι? τι ?ότι μπορείτε να μας μπείτε στη μύτη ?:rolleyes: να μας δείξετε ότι είστε σαν εμάς η καλύτεροι η δεν ξέρω και εγώ τι.θα ασχολούμαστε με τις ΑΝΩΜΑΛΊΕΣ σας και τις θηλυπρεπείς συμπεριφορές σας ? υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε από

ένα μάτσο λάθη της φύσης.να σημειωθεί ότι μιλάω γενικά και δεν απευθύνομαι σε σένα

Δημοσ.

Οι καθυστερημένοι θα έπρεπε να στειρώνονται και να μένουν έγκλειστοι.

Και να σημειωθεί πως μιλάω γενικά και δεν απευθύνομαι σε σένα.

Δημοσ.

Αυτουνού ποιός του βαλε κ*λ*δάχτυλο και κάνει έτσι?

Κι εγώ γενικά μιλάω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...