adi32 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 δηλαδη αν αυριο βρεθουν 10 που θελουν να παντρευτουν ο καθενας 5 ατομα: 3 αντρες και 2 γυναικες και τους αγαπανε πολυ εχουν τελειες σχεσεις .......... πρεπει η οχι να απαιτησουν απο το κρατος να κανει νομιμο ενα τετοιο γαμο ωστε αυτα τα 6 ατομα να εχουν φορολογικες ελαφρυνσεις και να μην κληρονομησουν τα κακα ξαδερφια αυτουνου παρα μονο οι 5 καλοι του συντροφοι ? αλλωστε ισως 6 γονεις να ειναι καλυτεροι απο τους 2
leuko Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Εγώ πάντως είπα απ' την αρχή, γάμοι και λοιπά είναι λεπτομέρειες μπροστά στο στίγμα που κουβαλάει η ομοφυλοφιλία στην Ελλάδα. Εδώ ακούνε γκέι οι περισσότεροι και νομίζουν ότι είδαν φάντασμα, για επιχειρήματα περί νομοθεσίας στην υιοθεσία είμαστε; Γιατί ο νόμος, απ' το λαό πηγάζει και αυτός.
1980 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Εγώ πάντως είπα απ' την αρχή, γάμοι και λοιπά είναι λεπτομέρειες μπροστά στο στίγμα που κουβαλάει η ομοφυλοφιλία στην Ελλάδα. Εδώ ακούνε γκέι οι περισσότεροι και νομίζουν ότι είδαν φάντασμα, για επιχειρήματα περί νομοθεσίας στην υιοθεσία είμαστε; Γιατί ο νόμος, απ' το λαό πηγάζει και αυτός. εισαι ομοφυλοφιλος και σε καιει τοσο πολυ? δεν το λεω ειρωνικα ρωταω.
insomniaK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Αν και ρωτάς κάποιον συγκεκριμένο, θα σου απαντήσω. Πολίτης είμαι και θέλω να ζω σε κράτος δικαίου, όπου δεν πρέπει να υφίστανται διακρίσεις που έχουν να κάνουν με την ηλικία, τη φυλή, το φύλο, τον ερωτικό προσανατολισμό, τη θρησκεία, την ιδεολογία, την καταγωγή και τη σωματική ακεραιότητα. Είναι δεν είναι ομοφυλόφιλος εσένα, εμένα, τον κυρ Μήτσο δε μας αφορά, είναι προσωπικό του δεδομένο.
1980 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Αν και ρωτάς κάποιον συγκεκριμένο, θα σου απαντήσω. Πολίτης είμαι και θέλω να ζω σε κράτος δικαίου, όπου δεν πρέπει να υφίστανται διακρίσεις που έχουν να κάνουν με την ηλικία, τη φυλή, το φύλο, τον ερωτικό προσανατολισμό, τη θρησκεία, την ιδεολογία, την καταγωγή και τη σωματική ακεραιότητα. Είναι δεν είναι ομοφυλόφιλος εσένα, εμένα, τον κυρ Μήτσο δε μας αφορά, είναι προσωπικό του δεδομένο. καλα αυτο ειναι ουτοπια ξεχασε το. διακρισεις υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν παντα. εισαι εκτος πραγματικοτητας. δεν ειδα να γραφεις διακρισεις με βαση την κοινωνικη θεση.
naftis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 καλα αυτο ειναι ουτοπια ξεχασε το. διακρισεις υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν παντα. εισαι εκτος πραγματικοτητας. δεν ειδα να γραφεις διακρισεις με βαση την κοινωνικη θεση. Οσο υπάρχουν άνθρωποι που σκέπτονται σαν εσένα ... θα υπάρχουν και διακρίσεις...
Fidelio Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Αν και ρωτάς κάποιον συγκεκριμένο, θα σου απαντήσω. Πολίτης είμαι και θέλω να ζω σε κράτος δικαίου, όπου δεν πρέπει να υφίστανται διακρίσεις που έχουν να κάνουν με την ηλικία, τη φυλή, το φύλο, τον ερωτικό προσανατολισμό, τη θρησκεία, την ιδεολογία, την καταγωγή και τη σωματική ακεραιότητα. Είναι δεν είναι ομοφυλόφιλος εσένα, εμένα, τον κυρ Μήτσο δε μας αφορά, είναι προσωπικό του δεδομένο. Μια ουτοπική κοινωνία δεν βρίσκεις; Πάντως όντως οι ερωτικές προτιμήσεις είναι προσωπικά δεδομένα. Έκθετοι δεν είναι μόνο οι κραγμένες/οι , αλλά και αυτοί που παρενοχλούν σεξουαλικά ή που ταλαιπωρούν τους συντρόφους τους σε όλα τα επίπεδα, απλή σχέση , γάμος, διγαμίες κτλ Η επίδραση τώρα του νόμου πάνω σε αυτό υποτίθεται οτι θα πρέπει να προστατεύει τις επιθυμίες του πολίτη στο βαθμό που αφορούν την περιουσία του, την ακεραιότητά του και το έννομο συμφέρον κτλ δεν βρίσκω κάτι παράλογο σε αυτό , ....αν και έτσι να μείνουν τα πράγματα το πρόβλημα λύνεται αρκεί να προνοήσεις , ο στιγματισμός όμως δεν λύνεται δεν πα να βάλεις όποιο νόμο θέλεις . Εγώ επιμένω η άγνοια τα δημιουργεί όλα και ο μύθος, ε τώρα αμα ο καθένας δεν προσπαθεί να το ψάξει αντιειμενικά δεν πα να κτυπιόμαστε , τίποτα δεν αλλάζει.
1980 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Οσο υπάρχουν άνθρωποι που σκέπτονται σαν εσένα ... θα υπάρχουν και διακρίσεις... εσυ τραβας μεγαλο ζορι μαζι μου απο οτι βλεπω. αλλα απο εδω μεσα δεν μπορω να στο λυσω σορρυ.
naftis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 εσυ τραβας μεγαλο ζορι μαζι μου απο οτι βλεπω. αλλα απο εδω μεσα δεν μπορω να στο λυσω σορρυ. ΟΧΙ. ειλικρινά όχι. Με τις ιδέες σου δεν συμφωνώ.
1980 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 ΟΧΙ. ειλικρινά όχι. Με τις ιδέες σου δεν συμφωνώ. σε ρωτησα αν με ενδιαφερει αν συμφωνεις η οχι? απλα με το να καθεσε να μου επιτιθεσε απο εδω μεσα καταλαβαινω γιατι εισαι τοσο προοδευτικος.
naftis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 σε ρωτησα αν με ενδιαφερει αν συμφωνεις η οχι? απλα με το να καθεσε να μου επιτιθεσε απο εδω μεσα καταλαβαινω γιατι εισαι τοσο προοδευτικος. Γιατι άραγε?
mrFrodo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Γιατι άραγε? Καλά βρε συ, δεν το κατάλαβες ότι όσοι υποστηρίζουν το δικαίωμα στο .. δικαίωμα των ομοφυλόφιλων είναι κρυφοι; Εχ κι εσύ... Τπτ δεν πιάνεις (αστειεύομαι εννοείται, μου άρεσε πολύ σαν ατάκα )
naftis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Καλά βρε συ, δεν το κατάλαβες ότι όσοι υποστηρίζουν το δικαίωμα στο .. δικαίωμα των ομοφυλόφιλων είναι κρυφοι;Εχ κι εσύ... Τπτ δεν πιάνεις (αστειεύομαι εννοείται, μου άρεσε πολύ σαν ατάκα ) Λόγω έλειψης επιχειρημάτων...πετάει μαμακίες...
1980 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Λόγω έλειψης επιχειρημάτων...πετάει μαμακίες... και συνεχιζεις. δεν ενοουσα αυτο αλλα δεν προκειτε να σου γραψω τι ενοουσα. δεν με ενδιαφερει να αναπτυξω επιχειρηματα οταν με προκαλει συνεχεια καποιος ο διαλογος εχει ενα οριο που το εχεις ξεπερασει εδω και ωρα. σου ειπα δεν μπορω να σου λυσω το προβλημα απο εδω γιαυτο δεν απανταω. εχει κανενα νοημα τωρα να συνεχιζουμε να γραφουμε εμεις οι δυο σαν τα παιδακια που στελνουν μηνυματα στο κινητο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.