kurtsxaar Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 παιδια αν μπορειτε να βοηθησετε την κατασταση...κατεβασα ενα προγραμμα μεσω του utorrent και δεν μπορω να το εγκαταστησω..αν γνωριζετε πειτε μου πως να το κανω.. περιμενω την βοηθεια σας..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 παιδια αν μπορειτε να βοηθησετε την κατασταση...κατεβασα ενα προγραμμα μεσω του utorrent και δεν μπορω να το εγκαταστησω..αν γνωριζετε πειτε μου πως να το κανω..περιμενω την βοηθεια σας.. Δεν πιστεύεις ότι χρειαζόμαστε περισσότερες λεπτομέρειες για να σε βοηθήσουμε; Για ποιό πρόγραμμα πρόκειται; Τι πρόβλημα παρουσιάζει κατά την εγκατάστασή του;
N1ghtW0lf Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 τι καταληξη αρχειου εχει? Μηπως θελει extract απο winrar archive?
kurtsxaar Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 sorry για την καθυστερηση, εχω κατεβασει το corel 13 αποθηκευτηκε στα download και οταν το κανω εγκατασταση μετα απο την επιλογη γλωσσας που ειναι το πρωτο πραμα που ζηταει μου βγαζει οτι το αρχειο δεν βρεθηκε..τι προτεινετε?
tsakonas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 na prosexeis ti katevazeis alli fora mallon einai mia akoma moufa....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.