g1annis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Συγχρόνισα το thunderbird μου με το [email protected] (το gr έχει POP, το com δεν έχει) και κατέβασα τα μηνύματα. Μετά πήγα και στο yahoo στο ιντερνετ, και είδα πως είχε κατεβάσει τα πάντα και δεν άφησε τίποτα πάνω.... 1) Τι μπορώ να κάνω για να μη ξαναγίνει αυτό? Δηλαδή να κρατάει ένα αντίγραφο στον λογαριασμό 2) Μπορώ με καποιον τρόπο να επαναφέρω τα mail που κατέβηκαν (ή τουλάχιστον μερικά που πρέπει να είναι πάνω (στο internet) ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ήταν? Δηλαδή, όχι να τα ξαναστείλω ως εγώ, αλλά κανονικά να εμφανίζεται ο χρήστης που το είχε στείλει τότε κλπ. Ευχαριστώ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Να ρωτήσω, πώς συγχρόνισες το thunderbird με το yahoo.gr? Θέλω να το επιχειρήσω κι εγώ. Ευχαριστώ.
asmilon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Φιλε Snoob ριξε μια ματια στο σχετικο sticky σε αυτο το forum: Οδηγός εισαγωγής Gmail, Hotmail, Yahoo στο ThunderBird g1annis μαλλον πρεπει να εχεις κανει καποια ρυθμιση λαθος στον thunderbird, δυστυχως δε το δουλευω πολυ για να σε βοηθησω περισσοτερο.
tmjuju Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 g1annis, koita sta options tou server kai 8a breis epilogh 'leave messages on server'. dev exw thunderbird mporsta mou alla eivai peripou: Tools->Account Settings->POP3->Leave Messages on Server Dev 3erw tropo va ta 3ava-avebaseis. Mporeis va ta 3avakaveis olla forward sto idio e-mail alla bebea 8a exeis xasei thv arxikh plhroforia (sender/date) kai apla 8a blepeis polla mails thv idia stigmh apo eseva. Gevikotera, oloi thv exoume patisei etsi. To idio sumbevei kai me olla ta upoloipa programata e-mail. Prepei pavta va eise prosektikos va briskeis thv epillogh 'do not delete' or 'leve on server' se ka8e programa POP-mail. Telos va pros8esw oti kalo 8a htav mia sto toso va karatas eva mailbox-backup. Prosopika krataw backup pou kai pou ta C:\Documents and Settings\YourUSERName\Application Data\Mozilla C:\Documents and Settings\YourUSERName\Application Data\Thunderbird (to mozilla exei ta bookmarks tou firefox)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ για την παραπομπή στον οδηγό, asmilon. Νομίζω ότι έκανα σωστά τα βήματα, αλλά όταν του δίνω το password (βεβαιωμένα σωστό) μου το απορρίπτει. Αν κάποιος έχει ιδέα τι κάνω λάθος...
asmilon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Εβαλες Incoming Server: pop.mail.yahoo.com και Outgoing Server: smtp.mail.yahoo.com? Επισης δεν ειμαι σιγουρος αν στο username θελει απλα το username σου ή [email protected]... Δοκιμασε και τα 2 και πες αν σου δουλεψε...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Incoming και Outgoing είναι σίγουρα σωστά. Για να δω το username... Αυτά παθαίνεις όταν είσαι άσχετος με το σπορ... Βρέθηκε η λύση. Την απάντηση στο γιατί δε δεχόταν το σωστό password τη δίνει ο χρήστης nikosstv στο ίδιο thread και συγκεκριμένα στο μήνυμα #80. Αντιγράφω την απάντησή του: "Οσον αφορα το yahoo.gr, πρεπει να πατε πανω πανω εκει που λεει "Ο λογαριασμος μου", να δωσετε παλι το pass, να πατε κατω δεξια στο Οptionsfor individual services) στο mail μετα στο "Πρόσβαση και προώθηση ΡΟΡ" και να ενεργοποιησετε το "Πρόσβαση σε Web & POP [Ρυθμίσεις POP]" πατωντας πανω του... μετα ΔΟΥΛΕΥΕΙ... ουφ κουραστικα (Ααα εννοειται αφου κανετε τις ρυθμισεις που ειπε το παιδι στo αρχικο του ποστ)" Τώρα δουλεύει άψογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.