Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Monitor Size and Type: 27-inch Widescreen LCD Flat Panel Monitor

Resolution: 1920 x 1200 Pixels

Response time / Brightness / Contrast Ratio: 6ms / 450cd/m² / 1000:1

Dimensions (WxDxH): With Stand: 634mm x 243mm x 442mm

Weight: 12.5kg

Features: 100mm VESA® Mounting, Antiglare with Hard-coating 3H

Port(s) Total ( Free ) / Connector Type: Analog (15-pin D-Sub) / Digital (DVI-D) with HDCP, S-Video. Composite, Component, 9-in-2 Media Card Reader, 4 x USB 2.0 Ports, Security Port Slot

Dot Pitch: 0.303mm (Pixel Pitch)

Colour: Artic Silver

Warranty: 3-Year

'Υστερα από 2 χρόνια περίπου με μια Dell 2405 αν και απόλυτα ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη οθόνη πήρα την απόφαση να μεταβώ στην 27 ιντσών οθόνη που παρουσίασε πρόσφατα η Dell. Ο σπουδαιότερος λόγος βέβαια ήταν ότι το μισό moderation team είχε πάρει την 2407 και με κορόιδευε για τη "παλιατζούρα" που είχα. 'Οπως κάθε λογικά σκεπτόμενος δε θα μπορούσα να το αφήσω να περάσει έτσι.

Πέρνωντας λοιπόν τις οικονομίες του τελευταίου χρόνου προχώρησα στην αγορά και έτσι την έχω μεγαλύτερη (την οθόνη) από τους bandit, chrisace και kopykat που βλέπουν πλέον τη σκόνη μου.

Στα γρήγορα λοιπόν αναφέρω τις πρώτες εντυπώσεις

Η διαφορά στο μέγεθος είναι αισθητή από την 24αρα αλλά η αίσθηση πολυτέλειας που αποπνέει από τη βάση της οθόνης και το ασημένιο περίβλημα του πλαισίου, κάνει τη διαφορά.

Οι εισόδοι component, composite, vga, svideo υπάρχουν και σε αυτή το μοντέλο όπως και usb hub και memory card reader.

Αυτές τις δύο μέρες που δουλεύω με τη συγκεκριμένη οθόνη τα δάκρυα πέφτουν σύννεφο. Θέλει οποσδήποτε αρκετή απόσταση και μέχρι να τη συνηθίσετε θα περάσει καιρός.

Προβλήματα ghosting δε παρουσίασε σε κανένα από τα παιχνίδια που δοκίμασα. Η συνεργασία με το xbox είναι απροβλημάτιστη και από component και από vga.

Tιμή 1200 ευρώ με Φ.Π.Α

DSC02334.JPG

DSC02341.JPG

DSC02344.JPG

DSC02324.JPG

DSC02326.JPG

DSC02345.JPG

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πσσσσ! θελω κι εγω!!

αυτο το μικρο πραγματακι εκει διπλα τι ειναι? αααα το case του υπολογιστη ειναι...:-D

καλοριζικη...

Δημοσ.

Αυτό το μικρό ασπρο πραγματάκι στα αριστερά της βάσης της dell (φωτο 1), πρεπει να είναι η οθόνη που χρησιμοποιούσε μεχρι χτες ο Hal9000 :) Μιλάμε για UPGRADE, οχι αστεία.

τα δάκρυα γιατι πέφτουν σύννεφο ? με πιστωτική πλήρωσες;

Δημοσ.

Καλορίζικη!!

Κι εγώ την 2405 έχω... Αλήθεια τι την έκανες?? Γιατί άμα βρήκες καμιά καλή λύση να την κάνεις dispose (έναντι χρημάτων φυσικά) να παω και εγώ την 2707... Την 3007 δεν μπορώ να την πάρω ρε γαμώτο.. Θέλει dual DVI...

Δημοσ.

Καλορίζικη κι από μένα, αλλά ποιός ο λόγος να μεταβείς από μια οθόνη 24αρα σε μια 27αρα με την ίδια native ανάλυση?

Δημοσ.

Καλα με εφτιαξες τρελα!!!Περιμενω την δικια μου μεσα στη βδομαδα και με εχει φαει η αγωνια!!!Να υποθεσω πως θα παθω τρελο σοκ απο τη μεταβαση στις 27"??Τωρα εχω μια 17".....

Για οσους ενδιαφερονται πωλειται σε γερμανικο καταστημα στο E-bay 1310Ε τελικη στη πορτα σου!!

Δημοσ.

Ναι αλλά τέτοιο θηρίο και να "δείχνει" Windows; Βάλε την πάνω σε κάνα Mac να τρελλαθείς.

ΥΓ: Ασπάζομαι όσο δε φαντάζεσαι τους λόγους αγοράς. Μόλις πάρει ο paredwse MacBook θα πάω να πάρω custom-made Mac Pro με 16.000 λίρες.

Δημοσ.

respect ειδικά για τους λόγους! έδειξες πόσο φιλεύσπλαχνος είσαι που δεν πήγες στις 30'' :P (ας είχε βέβαια τις extra εισόδους και βλέπαμε)

όσο για τα λεφτά εφάπαξ που δώσανε οι νέοι moderators έπιασαν τόπο :D :D :D

(snolly φλερτάρεις με το ban :P )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...