Προς το περιεχόμενο

Αγορά κάρτας ήχου

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετοιμάζομαι για μια αγορά κάρτας ήχου μιας και θα πάρω τα logitech z-5550

Θα μ ενδιέφερε να έχει optical in/out και να αποδίδει καλά σε συνδυασμό με τα παραπάνω ηχεία.Καμιά πρόταση?

Είμαι μεταξύ aureon 7.1 και μιας 7.1 της C-media

Δημοσ.

Oι creative δεν είναι καλές; πχ CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY SE

Ψάχνω και εγώ μια κάρτα (ως 60 ? ) αλλά με ενδιαφέρει να παίζει δυνατά όταν συνδέεις ακουστικά... Η onboard που έχει το gigabyte 965 είναι ψόφια... Oύτε μπάσο έχει

Δημοσ.
Oι creative δεν είναι καλές; πχ CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY SE

Ψάχνω και εγώ μια κάρτα (ως 60 ? ) αλλά με ενδιαφέρει να παίζει δυνατά όταν συνδέεις ακουστικά... Η onboard που έχει το gigabyte 965 είναι ψόφια... Oύτε μπάσο έχει

Δεν έχει optical in/out η creative γι αυτό την απέριψα.Τώρα έχω SB Live 5.1

Thanocaster ωραίες οι κάρτες αλλά δεν εχω τόσα δυστυχώς.

• Moderators
Δημοσ.

Παρε την Terratec, εχω αυτη με τα 5.1 (21? εκανε :P), αλλα τα DACs της βγηκανε πολυ καλυτερα των προσδοκιων, και εφοσον δεν χρησιμοποιειται για εγγραφη ηχου, αλλα για αναπαραγωγη, την εβαλα στο καλο μου ηχοσυστημα (καμια 1500? εκανε :P )

Θα σε υπερκαλυψει. :)

Δημοσ.

Εγγραφή δε κάνω συχνά.Καμιά φορά που ηχογραφώ το σετάκι μου με τον μείκτη και τα πικάπ αλλά είμαι ευχαριστημένος με την ποιότητα

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχετε καποια καλη προταση για καρτα γυρω στα 80-100 ?? Το πι-σι θα συνδεθει σε μικτη. Μεχρι τωρα ειχα την soundblaster live 5.1 αλλα δεν με ικανοποιησε.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
Ωραία κάρτα φαίνεται μάλλον σ αυτή θα καταλήξω.

Αυτή λέει τπτ http://cgi.ebay.de/Trust-714DX-7-1-Soundkarte-fuer-pures-Kinoerlebnis-PCI_W0QQitemZ160081357496QQcategoryZ108203QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem#ebayphotohosting?

Φίλε μου αυτή είχα εγώ πριν την x-fi ..

Δεν έχει δυνατό επεξεργαστή ήχου (καλύτερη βέβαια από audigy se) και προτείνω να μην καταλήξεις σε αυτή.. Είναι κρίμα για τα ηχεία σου..

Σε αυτή την τιμή που θέλεις προτείνω: audigy 4

• Moderators
Δημοσ.

Την πουλανε ακομα την 4??

WOW γιατι ειχε ψιλο εξαφανιστει αφοτου την αγορασα!

Πολυ καλη για τα λεφτα της!!!

Την εχω, και ειναι το μονο πραγμα που δεν προκειται να αλλαξω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...