LagnisNtP Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Καλησπερα, ειμαι ημιμαθης και ολα τα σχετικα, γιαυτο και ζητω πληροφοριες. Εχω λογαριασμο στο gmail και ηδη εχω κοντα στα 500 mails που ενω θελω να κρατησω στον υπολογιστη μου δεν τα θελω Online. Yπαρχει καποιος τροπος να κατεβασω ολα τα mail μου σε zipaki στο Pc μου..? Οποιος ξερει ας απαντησει. :evil: Thanx http://www.myspace.com/lagnis
gagarin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Λοιπον ενας τροπος ειναι ο παρακατω... Αν εχεις Outlook περασε τον λογαριασμο σου απο το gmail στο Outlook.... Kατεβασε ΟΛΑ τα mail σου... Μετα με ενα προγραμμα εγω προσωπικα εχω το Genie Outlook Backup κανε ενα back-up του inbox κ μετα περνα στο stick το αρχειο που θα φτιαξει το παραπανω προγραμμα... Φυσικα εκει που θα θες να τα μεταφερεις πρεπει να υπαρχει το Outlook... Tελος αν δεν θες ετσι μπορεις αφου κατεβασεις ολα τα mail στο inbox του outlook μπορεις μεσα στο inbox του οutlook να μαρκαρεις ΟΛΑ τα mail Ctrl+A κ μετα απο το File στην μπαρα εργαλειων να πατησεις Save as... Eτσι ομως θα σου κανει ΕΝΑ αρχειο txt με ολα τα mail μεσα...:-? Αν θες ενα ενα τα email σε txt τοτε ανοιγεις ενα ενα καθε email κ παλι το ιδιο δλδ File-Save as...ΠΑΚΕΤΟ ομως αν εχεις 500 mail..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.