Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με pc

argiris77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Έχω και εγώ ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή ( 2,8D Ghz,1 gb μνήμη, asus P5V-VM DH M/B, 160 gb WD). 1 μήνα μετα απο την αγορά απο e-shop, μερικές φορές όταν ήταν κρύο το pc στην εκκίνηση, πριν μπει στα windows εμφάνιζε κάτι κατακόρυφες στήλες με ''κινέζικα'' γράμμάτα και κόλαγε, με αναγκαστική επανεκίνηση ξανά τα ίδια και με την τρίτη φορά κανονικά ξεκινούσε και αργότερα έκανε ξαφνικά και τις επανεκινήσεις του. Το πήγα για service, έγινε αναβάθμιση στο bios, έτρεξαν διαγνωστικά, όλα καλά. Στο σπίτι ξανά τα ίδια, βάζω την κεντρική μονάδα σε άλλες οθόνες CRT στον χώρο εργασίας μου για 2 μέρες και όλα είναι μια χαρά. Είναι δυνατόν να έιναι χαλασμένη η οθόνη (crt lg) και να μου μπλοκάρει το pc? Να συμπληρώσω ότι η κάρτα γραφικών είναι on bord (64MB) αλλά τα διαγνωστικά του e-shop δεν έδειξαν τίποτα. Καμιά ιδέα τι άλλο μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Δεν πιστέυω ότι είναι τα xp γιατί έχουν γίνει 3-4 format απο μένα και τον τεχνικό του e-shop και ο σκληρός ήταν εντάξει, η θερμοκρασία δωματίου που έχω το pc είναι φυσιολογική, το τροφοδοτικό που έχω είναι enermax 365w και βλέπω φυσιολογικές τιμές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...