valion Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα! Είμαι νέος στο forum. Παιδιά παλεύω 3 βδομαδεσ με αυτό το πρόβλημα. Τίποτα Δε βοήθησε ακόμα.!!!! PLEASE HELP!!!!
skiabox Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Το mysqld-nt εχει αντικατασταθει στην τελευταια version με το mysqld ? ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Τελικα δεν υπαρχει στο συστημα μου mysqld-nt.exe !!!
markosjeny Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Cannot load mysql extension. Please check your PHP configuration. - Documentation τι να κάνω΄
some1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 ....καλά.... ανόητος προγραμματιστής στα πρόθυρα νευρικής κρίσης ....στο php.ini υπάρχει : >short_open_tag = off όλα μου τα αρχεία, από παλίοτερες δουλειές είναι με ><? και όχι ><?php έχω πολλά χρόνια να το γράψω έτσι, τόσα που το θεωρούσα δεδομένο πλέον .... και το έγραφε ο Maniakos στο οδηγό αλλά που να πάει το μυαλό μου (αρχαία σκουριά). Τέλος πάντων έκανα on τη μεταβλητή και όλα δουλεύουν μιά χαρά. Ευχαριστώ. δεν ξέρεις πόσες ώρες παιδεύομαι!!! που το γράφει!? προσθέστε το!!
ntellos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 ρε παιδιά να ρωτήσω: Έχω στήσει που λέτε το MySql / Apache / PHP / PMA και έχω ετοιμάσει το site μου. Ολά δουλέυουν ρολόι στον Η/Υ μου αλλά δεν μπορώ να setάρω το site να δουλέυει online. 1) ορίστε οι ριθμύσεις του apache >Listen 80 ServerAdmin [email protected] ServerName 87.202.87.234:80 2) Έχω ανοίξει ports: TCP 80 και δεν χρησιμοποιώ skype.
ArchmageGR Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Cannot load mysql extension. Please check your PHP configuration. - Documentation τι να κάνω΄ εχω αρκιβως το ιδιο προβλημα
petsoukos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Παίδες κανα update στο thread θα γίνει για την PHP 5.3 ? Διότι πέρασα την 5.3 και απλά δεν δουλεύει τίποτα τωρα.
Maniakos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 @petsoukos, δεν αλλάζει κάτι στην διαδικασία, απλά κατέβασε και πιο latest Apache 2.2. Κατά τ'αλλα θα πρέπει να παίζουν εκτός και αν δεν έχεις ρυθμίσει κάτι σωστά.
petsoukos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 @petsoukos, δεν αλλάζει κάτι στην διαδικασία, απλά κατέβασε και πιο latest Apache 2.2. Κατά τ'αλλα θα πρέπει να παίζουν εκτός και αν δεν έχεις ρυθμίσει κάτι σωστά. Μάλλον έχω κάνει κάτι λάθος γιατί κατέβασα όλα σε latest version και με την ίδια ακριβός διαδικασία με το πρώτο post δεν δουλεύει. Νομίζω όμως πως μόνο με την MySQL κάτι τρέχει. Με την library. Δεν ξέρω τι να πώ. Γύρισα πίσω στην 5.2.11... για την ώρα γιατί δεν έχω χρόνο για downtime.
Dark Dominion Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Αν πέρασες την 5.3.1 πρέπει να έχουν πρόβλημα οι mysql extensions. Τουλάχιστον σε εμένα δεν παίζουν.
petsoukos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Ναι κάτι τέτοιο γίνετε και σε εμένα... τρέχουν τα απλά PHP script αλλά τίποτα που έχει να κάνει με βάσεις...
Dark Dominion Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μου φαίνεται ότι βρήκα την λύση. Ανοίγεις το hosts αρχείο (C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts) και βγάζεις το # από την γραμμή που γράφει (127.0.0.1 localhost) προσθέτεις ένα # στην γραμμή που γράφει (::1 localhost) αν δεν υπάρχει ήδη (σε μένα υπήρχε) και απενεργοποιείς το ipv6 στις ιδιότητες του δικτύου. Με αυτές τις ρυθμίσεις μου παίζει σωστά η php 5.3.1.
petsoukos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δούλεψε! Βρήκα ευκαιρία σήμερα που χτύπησαν τα Windoze να τα περάσω όλα απο την αρχή!
Maniakos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) 'Οντως βλέπω και εγώ πρόβλημα με Apache 2.2.14 από apache.org και PHP 5.3.1 VC6 Thread Safe. Προς το παρόν να χρησιμοποιήσετε Apache 2.2.14 + 5.2.12 VC6 Thread Safe. Αν κάποιος έχει τον χρόνο μπορεί να δοκιμάσει Apache 2.2.14 αλλά με τα binaries από εδώ μαζί με 5.3.1 VC9 Thread Safe και να μας πει τι γίνεται αλλιώς θα το κάνω κάποια στιγμή εγώ και θα σας ενημερώσω. Επίσης μην ξεχάσετε να κάνετε update και τον MySQL. To hosts δεν νομίζω να έχει κάποια σχέση πάντως. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2009 από Maniakos
Dark Dominion Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 'Οντως βλέπω και εγώ πρόβλημα με Apache 2.2.14 από apache.org και PHP 5.3.1 VC6 Thread Safe. Προς το παρόν να χρησιμοποιήσετε Apache 2.2.14 + 5.2.12 VC6 Thread Safe. Αν κάποιος έχει τον χρόνο μπορεί να δοκιμάσει Apache 2.2.14 αλλά με τα binaries από εδώ μαζί με 5.3.1 VC9 Thread Safe και να μας πει τι γίνεται αλλιώς θα το κάνω κάποια στιγμή εγώ και θα σας ενημερώσω. Επίσης μην ξεχάσετε να κάνετε update και τον MySQL. To hosts δεν νομίζω να έχει κάποια σχέση πάντως. Έχει γιατί αυτό συμβουλεύουν σε διάφορα bug reports της PHP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα