vagk Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Εχω εγκαταστησει επιτυχως το Acronis True Image Enterprise Server 9.1 ομως στη συνεχεια μολις ανοιγω το προγραμμα μου πεταει ενα παραθυρακι που λεει : << E000101F4: Application module error Cannot find the necessary Acronis True Image Enterprise Server modules. Please reinstall Acronis True Image Enterprise Server. >> τα ιδια μετα το reinstall μπορω να φτιαξω σωστα ενα image του δισκου? παντως ειχα δοκιμασει και true image home 10 και παλι τα ιδια μου ελεγε υποθετω πως θα ειναι προβλημα με drivers α ακομα και ενα παραδοξο δε μπορω με τιποτα να φορτωσω σελιδες απο acronis.com ευχαριστω εκ των προτερων
user-64 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 πιστευω αν δεν κανω κανενα λαθος οτι το Acronis True Image Enterprise Server 9.1 ειναι για υπολογιστες που τρεχουν λειτουργικα για Server π.χ Windows Server 2003 ή κατι παρόμοιο ισως και για αυτο σου βγαζει σφαλμα αλλα δεν ειμαι σιγουρος ισως κανω λαθος ας ακουστουν και αλλες γνωμες ομως
vagk Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 μπορει μολις αρχισα να ασχολουμαι με acronis (αρα ψιλοασχετος) αλλα και στο true image home 10 το ιδιο πραγμα μου ελεγε
vagk Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 δικο μυ λαθος θα ηταν τωρα τρχει κανονικα το home thanx
Hatman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Ti eixe ginei file? Exw ena sxetika paromoio problhma.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.