mentoras99 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Υπαρχει κανενας τροπος να μου δειχνει ο finder παντα τα αρχεια σε detail view? γιατι καθε λιγο φαινεται να χανει τη ρυθμιση και πρεπει να το ξαναπατησω σε detail view. επισης να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να γινονται ολα τα παραθυρα των προγραμματων minimize στην dock με μια κινηση(ποντικι ή πληκτρολογιο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μπορείς να κάνεις minimize όλα τα παράθυμα του ίδιου προγράμματος (π.χ. τα παράθυρα του Safari) με Alt + διπλό κλικ στον τίτλο (δεν έχω Apple πληκτρολόγιο, και δεν ξέρω πως λέγεται το Alt). Τώρα, για ΟΛΑ τα προγράμματα δεν ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 μαλλον τα windows την συγκεκριμενη δουλεια την κανουν πιο καλα, πατωντας μονο ενα κουμπακι στην taskbar. αληθεια, στις εγγραφες cd-dvd, τα sessions των windows δεν ειναι συμβατα με τα mac? δισκακια γραμμενα σταδιακα με sessions φαινεται οτι στο mac os x ειναι ορατα μονο το πρωτο session. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Minimize All -> command + option + M αλλά καλύτερο είναι το hide -> command + h όπου και το κρύψιμο δεν συγγρίνεται με το minimize, κλάσεις ανώτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 hide -> command + h leitoyrgei ommand + option + M de mou leitoyrgei Pos epanafero ta parathyra meta to command+h? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1Mbitmx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Με alt + tab ή επιλέγεις το πρόγραμμα από το dock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=75459 εννοειται το ειδα αυτο. Δεν ξερω, για καποιο λογο δεν φαινεται να λειτουργουν οι συντομευσεις. Πχ alt+tab, δεν κανει τιποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1Mbitmx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Λάθος δικό μου, command + tab είναι το σωστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Υπαρχει καμια εφαρμογουλα να μου δινει το λεγομενο cut των win? επι λεπτα ολοκληρα βρισκομαι να σερνω με drag αρχεια μεχρι να βρω μεσα σε δεδαλωδεις καταλογους που να κανω το drop! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Κανε drop κρατωντας πατημενο το cmd ή βαλε το QuickAccessCM και θα εχεις αποκοπή/αντιγραφή/επικόλληση στο δεξι κλικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δεν εχω καταλαβει, πότε το minimize ενος παραθυρου παει δεξια του dock διπλα στο trash, και ποτε στο αρχικο εικονιδιο συντομευσης στο dock, και απλα μπαινει διπλα ενα μαυρο βελακι. Αυτο ειναι κατι που το οριζει ο χρηστης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Το δεύτερο είναι το "close". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 τι σημαινει ειναι το close? πως οριζω αν στο minimize θα κατεβαινει σε νεο δικο του παραυθυρο ή θα πηγαινει στο υπαρχον(συντομευση-alias του dock)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Όταν ένα πρόγραμμα έχει το μαύρο βελάκι κάτω από το εικονίδιο, στο dock πάντα, σημαίνει ότι έχεις κλείσει ΟΛΑ τα παράθυρά του, αλλά δεν έχεις "ξεφορτώσει" την εφαρμογή από τη μνήμη (πράγμα αρκετά καλό, γιατί με ένα κλικ πετάγεται αμέσως ένα καινούργιο παράθυρο). Δεν είναι minimize, μην τα μπερδεύεις. Βέβαια το μαύρο βελάκι το έχει και όταν τα παράθυρα είναι ανοικτά, αλλά καταλαβαίνεις τί θέλω να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 τι σημαινει ειναι το close? Όταν πατάς το "close" (x) button... Δεν εχω καταλαβει, πότε το minimize ενος παραθυρου παει δεξια του dock διπλα στο trash, και ποτε στο αρχικο εικονιδιο συντομευσης στο dock, και απλα μπαινει διπλα ενα μαυρο βελακι.Αυτο ειναι κατι που το οριζει ο χρηστης? Μαζί με την πολύ καλή εξήγηση του Mercyful_Fate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.