salolaykos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Παίδες 1000+1.... ευχαριστώ και όσα ακόμα θέλετε! Και όλα αυτά γιατί;;; Πραγματικά πολύ καλό το ότι φτιάξατε αυτό το thread για noobes για mac!!!! Δεν έχω 3 μέρες που πήρα macbook 2.0 και οι απορίες μου είναι ατέλειωτες. Μέσα από τις απαντήσεις σας λύθηκαν μερικές... και πάλι ευχαριστώ! Σειρά μου να ρωτήσω... Είχα WinXP με NOD32 antivirus και ZoneAlarm για firewall, εδώ πρέπει να βάλω κάτι αντίστοιχο σε antivirus ή firewall;; κατέβασα και εγκατέστησα τα διαθέσιμα software updates που περιήχαν security issues αλλά μετά τι;;; thanx again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Για antivirus ούτε λόγος.... Για firewall σου κάνει και το εσωτερικό από το System Preferences, αλλά δεν πρέπει να σε πολυαπασχολεί αυτό... Το τι "φεύγει" είναι το πρόβλημα, και σε αυτήν την περίπτωση θες το Little Snitch (επι πληρωμή)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Αν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να αγοράσεις το Little Snitch για να ελέγχεις ποιά προγράμματα προσπαθούν να συνδεθούν και να στείλουν πληροφορίες στο internet "πίσω από την πλάτη σου", μπορείς να δοκιμάσεις το GlowWorm FW Lite που είναι δωρεάν. Το κατεβάζεις από εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fractal87 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Κάτι σχετικό με το θέμα του firewall. Παρατήρησα ότι όταν πατάω(π.χ F12) για να εμφανιστούν τα widgets μου και μετά βγαίνει το little snitch για να επιβεβαιώσω ότι θέλω να αποσταλλούν δεδομένα, ανοιγοκλείνει στιγμιαία το adress book. Παίζει πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μάλλον έχεις κάποιο που θέλει να κάνει αναβάθμιση ή συγχρονισμό με κάτι στο internet. Ψάξε στις ιδιότητες όλων που έχεις και τρέχουν και δες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Έχεις κάποιο wigdet το οποίο φορτώνει και το address book (π.χ. εγώ έχω ένα που στέλνει sms, και κάθε φορά μου ανοίγει το address book και φορτώνει τις επαφές στο widget). Δεν παίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fractal87 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Α ok μάλλον θα φταίει και σε μένα το sms widget. thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Α ok μάλλον θα φταίει και σε μένα το sms widget. thanx To CallWave έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 αχ αυτό το callwave... η νέα του έκδοση κάνει πρώτα connect Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fractal87 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 To CallWave έχεις? Ναι callwave. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 to callwave einai free? apantaw monos mou: einai, twra to eida alla den einai ligo epikinduno na dineis ari8mo kinhtou kai email? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μόνο αριθμό κινητού δίνεις... όχι email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkillusion Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 geia xara,eimai neos sto forum k ston kosmo twn mac..eixa k egw thn idia aporia gia antivirus,den xreiazete na exume kanena?den paizun ioi gia mac?genikws den xreiazete na exume tpt gia asfaleia ston mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ε ρε παιδιά.. ΟΧΙ δεν χρειάζεται!! Αυτό το καταραμένο το search τι το έχουμε πια? Με keyword antivirus στο MacOS θα έχετε να διαβάζετε μια μέρα... Μου αρέσει που ρωτάει ο thread starter του απαντάνε και μετά ξαναρωτάει ο άλλος, λες και στον πρώτο είπαμε ψέμματα... Αν είναι δυνατόν δηλαδή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 geia xara,eimai neos sto forum k ston kosmo twn mac..eixa k egw thn idia aporia gia antivirus,den xreiazete na exume kanena?den paizun ioi gia mac?genikws den xreiazete na exume tpt gia asfaleia ston mac? Υπάρχει σχετικό θέμα εδώ που απαντάει πλήρως: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=182799 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.