maggle Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 τς...τς...τι αλλη βλακεια θα βγει να πει ο τυπακος.η παραπανω δηλωση αναφεροταν στον σαρμπελ που αρχισανε απο τωρα να τον απαξιωνουνε. -θα σου αρεσε να σου κουνιεται ετσι στο κρεβατι ο αντρας?ρωτησε ο τραγουδιστης γνωστη παρουσιαστρια μεσσημεριανης εκπομπης.ελεος πια! αν οντως πουλησε 100,000 αντιτυπα ο δισκος(που δεν ειναι και καμια επιτυχια γιατι απο ενα δισκο να παρουν τα μισα κλαμπ της ελλαδος για να παιζουν οριστε τα εκατο χιλιαδες αντιτυπα),δεν χρειαζεται να δυσφιμεις τους αλλους για να ακουστεις.
DJ_XLR8 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Είναι γενικό φαινόμενο το ότι δίνουμε αξία σε άτομα απ' το χώρο της μουσικής, τηλεόρασης, θεάματος κτλ. Ας μη συγκεκριμενοποιηθώ γιατί υπάρχει περίπτωση να θιχτεί κάποιος θαυμαστής αυτών. Καταλαβαίνω την οργή σου και συμφωνώ, ωστόσο καλύτερο θα ήταν να μη μιλάμε για ανθρώπους που δεν το αξίζουν, επαναλαμβάνω. Ούτε και να σιωπούμε βέβαια, γιατί έτσι αφήνουμε το πεδίο ελεύθερο. Όσο για τα αντίτυπα των δίσκων που πούλησε ο συγκεκριμένος (αλλά και οι υπόλοιποι..) να μου επιτρέψετε να είμαι λίιιιιιιιιγο επιφυλακτικός...! Δε μπορεί απ' τη μία να πουλάει τέτοιο αριθμό cd η δισκογραφική του και απ' την άλλη να παραπωνιέται για μειωμένα έσοδα πωλήσεων λόγω της πειρατείας... Βγάλτε ωραία τραγούδια, προσεγμένες και ουσιαστικές δουλειές και να δεις για πότε ο κόσμος θα αγοράσει cd νόμιμα!! Δε λέω, καλά τα χαλαρά, αστεία τραγούδια όπως του εν λόγω κυρίου, αλλά μη ξεπερνάμε κάποια όρια. Σταματάω κι εγώ εδώ γιατί όπως το πάω, ξεφεύγω λίγο απ' το θέμα και δε θα το ήθελα.
ekeinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 μηπως θα επρεπε να εριχναν και λιγο τις τιμες στα cd ωστε να τα κανανε πιο προσιτα στον κοσμο;
MariaTs. Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Tα δισκάκια του Γιαννούλη πάντως, έχουν πάρα πολύ χαμηλή τιμή και συμφέρει να τ'αγοράσεις αυθεντικά απ'ότι αντίγραφα. Πάντως μην ασχολείστε με τα μεσημεριανά κοτετσάδικα της τηλεόρασης. Άλλα λένε οι καλεσμένοι, άλλα συμπεράσματα βγάζουν και γενικά μετά επικρατεί ένα μπάχαλο. Αν τον άλλον τον ξυπνάνε να του πάρουν μια δήλωση για την Γιουροβίζιον και την ελληνική συμμετοχή, ε... δεν είναι κάπως να σου χαλάνε τον ύπνο για θέματα που δεν σε αφορούν; Δεν θέλει και πολύ ο άλλος να πει ότι στην Νάξο δεν τον κουνάνε τον ώμο! Εδώ εμάς όταν μας πιάνουν στον ύπνο λέμε μπαρούφες, ο Γιαννούλης θα ήταν η εξαίρεση;
DJ_XLR8 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 μηπως θα επρεπε να εριχναν και λιγο τις τιμες στα cd ωστε να τα κανανε πιο προσιτα στον κοσμο; Δεν διαφωνώ... ωστόσο όταν κάποιος καλλιτέχνης, συγκρότημα μου αρέσει πολύ δε κοιτάω τη τιμή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.