IoannisDr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Χαιρεταί,έχει παρουσιαστεί ένα πρόβλημα με τον iexplorer μου,έχω την έκδοση 6.0.2900.2180.xpsp.050928-1517 και αρκετά συχνά μου βγάζει μήνυμα "internet explorer has encountered a problem and needs to close"!Eπίσης,ενώ ανοίγει κανονικά τις σελίδες,όταν πατάω κάποιο link ενώ ανοίγει νέο παράθυρο και φαίνεται να φορτώνει κανονικά,η νέα σελίδα είναι κενή!Τέλος το πρόβλημα αυτό διορθώνεται όταν από internet tools κάνω clear history,cookies κτλ,τότε δηλαδή φορτώνει κανονικά τα link από σελίδες..Μου είπαν να κατεβάσω το flash player αλλά το πρόβλημα παραμένει!Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια,ευχαριστώ Ποτέ ξανά explorer,FF και ξερό ψωμί..
pc_admin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Φιλε ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και το εψαξα λιγο αλλα τελικα προτιμησα τη λυση του format . Μαλλον κατι εχεις "τσιμπισει" απο ιντερνετ ή χαλασε κατι στον internet explorer
IoannisDr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Το θέμα είναι ότι δε πέρασε ούτε βδομάδα από τότε που έκανα format,επίσης ούτε το avg ούτε το ad-aware μου βγάλαν κάποιο spyware ή τίποτα άλλο!Το firefox 1.5 που έχω παρεπιπτόντως δουλεύει μια χαρά..Πάντως αν δε βρω άκρη μου φαίνεται ότι δε τη γλυτώνω την ταλαιπωρία του format ξανά!
BadGuy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Καλύτερα πάντως να αποφέυγεις να χρησιμοποιείς τον ie και από τη στιγμή που έχεις firefox δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μην τον χρησιμοποιείς!:wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.