flashfix Δημοσ. 21 Μαΐου 2001 Δημοσ. 21 Μαΐου 2001 Το περασμένο Σάββατο μετέφερα το σύστημα μου σε καινούργιο κουτί με τροφοδοτικό 420W.<BR>m/b Abit VP6 με ενσωματωμένο τον ΗighPoint HTP370 UATA 100 controller.<BR>2 X HDD Western Digital 20Gb σε raid 0.<BR>Οι δίσκοι είναι συνδεδεμένοι με καλώδια ΑΤΑ100 σαν master στα IDE3 και IDE4 αντίστοιχα (HTP370).<BR>Στα ΙDE1 και IDE2 υπάρχουν ενα DVD και ένα CDRW αντίστοιχα.<BR>Την Κυριακή όλα ήταν μιά χαρά και δούλεψα για κανένα 8άωρο.<BR>Σήμερα το πρωί στο bios του HTP370 φαίνεται<BR>μόνο ο 2ος MASTER και παίρνω το μήνυμα:<BR>INSERT CDROM NO BOOT HDD FOUND (ή κάπως έτσι).<BR>Έλεγξα τις επαφές στα καλώδια και είναι Ο.Κ.<BR>Καμμιά ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει πρίν φορμάρω τους δίσκους για να περάσω πάλι<BR>raid 0.<BR>Ευχαριστώ.
anty Δημοσ. 21 Μαΐου 2001 Δημοσ. 21 Μαΐου 2001 ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΗD<BR>ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΣΑΝ ΣΥΣΚΕΥΗ?<BR>ΜΗΠΩΣ..... GAME OVER?<BR>ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΤΟΝ CONTROLER ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ HD ΣΕ RAID 0 ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ? (ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΟΥ)<p>[This message has been edited by anty (edited 21-05-2001).]
flashfix Δημοσ. 22 Μαΐου 2001 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2001 Δυστυχώς "παρέδωσε το πνεύμα".<BR>Δοκίμασα τον άλλο στα καλώδια του και<BR>ο controller τον βλέπει κανονικά.<BR>Antios data.<BR>Είναι αγορασμένος τον Φεβρουάριο, δεν ξέρω αν θα μου τον αλλάξουν αλλά θα προσπαθήσω.<BR>Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με Western Digital.<BR>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.