ItsToasted Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Τώρα δουλεύει στους 52-65C (κανονικό δεν είναι;; ) και θα προστεθούν και δύο ανεμιστηράκια στο case (ένα για είσοδο, ένα για έξοδο αέρα).. Profanos einai mia hara thermokrasies gia ena kouti kolasi! Vale anemistirakia! gia to kalo kai twn diskwn tou.
parsifal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 ...Αυτό που συνεβαλε στο να μην πατήσει καλα η ψύκτρα είναι ότι κατω απο το mobo και πανω απο το case υπάρχει ενα κενο μισού εκατοστου που κανει το motherboard ελαστικο και συνεπως δεν μπορεις να πατησεις καλα την ψύκτρα... Μερικά εξαρτήματα όπως CPU/σύστημα ψύξης/μνήμες, καλό είναι να τα βάζεις έχοντας τη μητρική εκτός κουτιού. Όσο για την ελαστικότητα του motherboard: Μπας και δεν βίδωσες με όλες τις δυνατές βίδες τη μητρική στο κουτί...;
Zderg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Όσο για την ελαστικότητα του motherboard: Μπας και δεν βίδωσες με όλες τις δυνατές βίδες τη μητρική στο κουτί...; Βίδωσα όσες ήταν δυνατό να βιδώσω... Σε όσες τρυπες του mobo υπήρχε τρύπα απο κάτω, έβαλα βίδα.. Θα βάλω ένα ανεμιστηράκι 80mm στο εμπρος μέρος για να βάζει αερα και ενα 120mm στο πίσω μερος για να βγάζει.. Να βάλω και κανενα ακόμα;;
Zderg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Πρόβλημα.. 1ο: Μέσα στην εβδομάδα έτυχε 2-3 φορές να σβήσει ετσι στο άσχετο.. Τί να φταίει;; 2ο: (το ξέρω ότι είμαι σε λάθος subforum) κατα την εγκατασταση των XP χώρισα τον δίσκο στα δύο. Έκανα format το ένα και έβαλα τα ΧΡ. Το άλλο όμως το άφησα χωρίς format.. Από την διαχείριση δίσκων το βλέπω το αφορμαριστο μερος αλλα πως μπορω να κανω format μονο το δευτερο μερος;; Πρέπει να κάνω format ολο τον δίσκο μαζι και μετα να κάνω partition;;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Στο 2, εχω να πω οτι εφοσον το αφορμαριστο στο βλεπει ξεχωριστα, θα στο κανει και ξεχωριστα φορματ. Κανε δεξι κλικ-> διαμορφωση.
JOHNX2 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Palikari Zderg mia filiki simvouli... Oso kolasi kai an einai to kouti apokliete na exeis 52-65 vathmous ipo normal katastasis (akomi kai se 100% load katastasi einai ipervolika poli anevasmenes thermokrasies) ston epeksergasti sou. i psixtra den patai kala se kamia periptosi. emena o E6600 me tin psixtra tis intel itan 32 vathmous idle kai 41 vathmous 100% load An exis tora pou ine psiloaniksi me 20 vathmous domatiou 52-65 vathmous ston epeksergasti, to kalokairaki me 32-34 vathmous domatiou ti thermokrasies tha pianis? 72-85??? Tha ton klete ton epeksergasti poli sintoma...
johnyboy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Η θερμοκρασια για 6300 ειναι μεχρι 50 στην χειρωτερη περιπτωση.Φτιαχνω 5-6 καθε μερα και ποιο πανω απο 50 δεν εχω δει.
johnyboy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Προφανος εβαλε και παστα εκτος απο την εργοστασιακη που εχει πανω.
Zderg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Προφανος εβαλε και παστα εκτος απο την εργοστασιακη που εχει πανω. Έβγαλα την εργοστασιακη και έβαλα δική μου.... Όσο για το ανεμιστηράκι, φαίνεται να πατάει καλά.. Δεν κουνιέται καθόλου.. 50+ βαθμούς δείχνουν τα bios. Το speedfan (ή κάπως έτσι) δείχνει 35 περίπου.. Ποιό να πιστέψω;; Καμιά απάντηση για το πρώτο πρόβλημα;;
JOHNX2 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 trekse ena coretemp kai des ti thermokrasies sou anaferi gia ton kathe pirina.
prigipa_m Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Άσχετο σε Pentium D830 και θερμοκρασία 54 Βαθμούς είμαι ΟΚ???
dhmak Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Ο δικός μου 4300 σε idle πιάνει 44-47 και σε 100% load πιάνει 50-57 είναι καλές ;; Μήπως κάποια παρτίδα Core2Duo ήταν ψιλο-ελλατωματική ;; (Και 'γώ έλεγα οτι οι Core2Duo αφού ακούγωνται τόσο πολύ (αυτήν την εποχή) και απο θέμα θερμοκρασίας, θα είναι άπεκτοι αλλα μπά τζίφος, σ' αυτό την πάτησα. Πίστευα πως θα είναι πολύ άνετοι και δροσάτοί. (Άκου 'κεί, ο Atlon 64bit 3000+ (ο προηγούμενός μου) να κυμένεται στους 38-41 βαθμούς, ποίος ο Athlon της AMD (που ήταν γνώστη παλιά απο τους καμένους επεξεργαστές της, απο υπερβολική θερμότητα) και τώρα να φοβάμαι μήν το πάθω απο την intel. Βρέ πώς αλλάζουν τα πράγματα. Μάλλον δέν έπρεπε να φύγω απο την AMD (εξάλλου περίμενα πολλα περισσότερα απο τον 4300))
nik00ss Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 zderg μην μασας! ολοι εχουμε κανει τετοια λαθη,μικρα η μεγαλα.ολοι (σχεδον ολοι) εχουμε καψει και απο κατι.η αρχη ειναι το ημιση του παντως.welcome στον θαυμαστο κοσμο του pc.εγω προσωπικα εχω καψει 2 amd athlon xp (overvoltage).μια gforce 4 με τον ιδιο τροπο και 1 μητρικη.αλλα το μικροβιο του overcloking και γενικα των πειραματισμων ειναι μεσα μας.καλη συνεχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.