Προς το περιεχόμενο

Μεταφορα Φορουμ

ntisco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας...

Εχω ενα φορουμ στην phpbb και θα ηθελα να το παρω απο εκει και να το βαλω σε εναν αλλον σερβερ...γινεται??

Να το ελενχω μονο εγω!!! Με πληρωμη φυσικα!!

Οι ερωτησεις μου..

1.Θα αλαξει μορφη η οπως το διαχειριζομουνα μεχρι σημερα θα το κανω και εκει..

2.Συμφερει??Ειναι φτηνα??

3.Υπαρχουν σερβερς ελληνικοι να το αναλαμβανουν την μεταφορα αυτοι??

4.το εχει κανει κανεις για να μου πει την ακριβη διαδικασια που χειαζεται??

Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Ναι μπορείς να το κάνεις πανεύκολα μόνος σου. Πάνε στο cpanel/backup πάρε και την mysql του phpbb σου και το directory όλο. Μετά απλά πας στο νέο server, πάλει cpanel/backup φόρτωσε το εκεί μέσα και αυτό ήταν όλο. Δεν θα έχει χαθεί τίποτα και θα το λειτουργείς όπως και πριν. Απλά το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να συμβαδίζει στο config.php τα στοιχεία της Mysql αλλιώς δεν θα κάνει connect και παρ' όλο που η μεταφορά θα έχει γίνει σωστά, θα σου βγάζει error message.

Δημοσ.

Ναι αλλα βλεπεις δεν ξερω πως μπορω να το κανω μονος μου!!δεν ειμαι και αστερι!!!

Δημοσ.

Φιλε ntisco,

η μεταφορα οπως σου ειπαν και παραπανω τα παιδια ειναι εφικτη αρκει να εχεις προσβαση στη διαχειρηση του site σου[δηλαδη τα φορουμ του forumup δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να μεταφερθουν]. Μετα απλα θα χρειαστει να κανεις καποιες ρυθμισεις ωστε να το προσαρμοσεις στο νεο σου σερβερ. Αν χρειαζεσαι βοηθεια μπορεις να επικοινωνησεις μαζι μου μεσω email ή msn[στα εστειλα με πμ]

Φιλικα,

Κωστας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...