Luxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Η κατασταση ειναι απελπιστικη. Οταν τον πιανουν τρελες του υπολογιστη, ο,τι προγραμμα και να ανοιξω κλεινει, αφου βγαλει πρωτα τις μλκς σχετικα με το Dr Watson. Τι να κανω; Εχω διαβασει σε ξενα forums, οτι πολλοι εχουν αυτο το προβλημα, αλλα ευκολη και σιγουρη λυση δεν υπαρχει. Το απενεργοποιησα, αλλα και παλι τιποτα..
harrys23 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Το εκανες delete ? Για ριξε μια ματια http://support.microsoft.com/kb/188296/el Tελος δοκιμασε και το παρακτω προγραμματακι εγω με αυτο βρηκα λυση ειχα τα ιδια προβληματα με εσενα. http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/wmiprvse/
Luxx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Ναι το εσβησα. Στο δευτερο link τι να κανω; Να κατεβασω το registry booster;
harrys23 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Ναι το εσβησα. Στο δευτερο link τι να κανω; Να κατεβασω το registry booster; Oh Yes Oh yes
Luxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Οχι δεν λυθηκε. Καποια αλλη ιδεα εκτος απο το format;
Luxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Επειδη εχω συσκευη Logitech, τι ακριβως εννοει ο τυπος και δεν καταλαβαινω; Had this problem, here is what I did: Open regedit, go to: HKLM_SOFTWARE_MICROSOFT_WINDOWS_CURRENT VERSION_RUN If you have a logitech input device, or a Gravis gamepad input device, you need to modify the value of the registry key so that the application starts up in *belownormal* processor priority. Example: start /belownormal c:\windows\system32\Grxp4exe.exe /init "start /belownormal" is the addition you will make to the beginning of the line... Hope this helps, -Norm EDit.. Το βρηκα.
Luxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μαλιστα.. Και πριν απο λιγο τελειωσα το format.. Ξανα τα Dr Watson και τα προβληματα με την memory. Πλακα μου κανει;
dll.hal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 απεγκατεστησε την καμερα απο το pc και τους drivers και κανε επανεκκινηση...
Luxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Λοιπον και εγω αυτο υποπτευομαι οτι προκαλει τα προβληματα. Καθως πηγαινω σε διαφορα sites και βλεπω τα ατομα που εχουν το ιδιο προβλημα, το 100% απο αυτους οταν βαζουν το log που εκανε το hitjack, ολοι τους εχουν προιοντα της Logitech, οπως εχω και εγω.. Αλλα δεν θα εχω καμερα;
dll.hal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Λοιπον και εγω αυτο υποπτευομαι οτι προκαλει τα προβληματα. τι το υποπτευεσαι?αφου στο λεει καθαρα: quickcam.exe κανε unistall hardware και software και μετα βλεπουμε..
Luxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Το quickcam.exe ειναι το προγραμμα της καμερας, το οποιο βρισκοταν στο cd. Οταν τον πιανουν οι τρελες, στα σφαλματα δεν μου το κανει μονο με την καμερα, αλλα σχεδον με καθε προγραμμα που παω να ανοιξω..
lalanis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Έχεις Kaspersky antivirus ή Active Virus shield;Αν ναι υπάρχει conflict με τις webcam τις logitech... Αν έχεις το ΑVS πρέπει να βάλεις άλλο antivirus.....Aν έχεις Kaspersky πηγαίνεις, στο Trusted Zone (και το κάνεις add) αν δεν κάνω λάθος.... Είχα τα ίδια προβλήματα και είχα λιώσει στα φορμάτ, μέχρι που έβαλα το avast και ηρέμησα...
Luxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Πλακα μου κανεις τωρα; Δλδ ειναι η δευτερη φορα που εκανα format για το kasperksy; Ειναι μεγαλη ιστορια, αλλα πριν εναμιση χρονο ειχα αναγκαστει να κανω format εξαιτιας του kaspersky και απο τοτε ειχα το Nod32. Πριν απο λιγο καιρο, αποφασισα να το ξαναεγκαταστησω.. Μακρυα!!
lalanis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Βγάλε το kaspersky και είσαι ΟΚ.... Κρίμα γιατί το AVS είναι καλό a/v.... Αλλά μπροστά στα φορματ τι είν' ο πόνος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.