oneirobatis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Εγινε ενα ατυχημα κ ειχα ασχημα αποτελεσματα. Η φαση εχει ως εξης. Αφησα το παραθυρο του δωματιου μου ανοιχτο (σε σοφιτα μενω) κ εβρεξε κ βραχηκε το λαπτοπ.Για καλη μου τυχη δουλευει ακομα αλλα εχει καποια κουσουρια στην καρτα γραφικων. Μου βγαζει προβλημα στην καρτα γραφικων μετα απο λιγο που μπαινει στα windows μπλε οθονη κ κατι περι λουπας στο ati32sys κατι τετοιο δν το θυμαμαι καλα. Το θεμα ειναι οτι αν δν βαλω drivers στην καρτα γραφικων μια χαρα παει το λαπτοπακι. αλλα εχω προβλημα με τα frame rates ειδικα στα word που θελω να χρησιμοποιω περισσοτερο κ στις ιστιοσελιδες. Καμια ιδεα να ξεπερασω το προβλημα αυτο μπας κ σωσω την κατασταση. Ευχαριστω για τον χρονο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
furious99 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Αν μόλις έγινε άνοιξε το και στέγνωσέ το με πιστολάκι (όχι στο καυτό)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 το προβλημα ξερεις δεν ειναι το ατυχημα που εγινε.... αλλα ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΑ LAPTOP ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΝΕΡΑ????!!!! Το στεγνωσες καθολου η οτι πηρε το πανι απο πανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneirobatis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 to afisa duo meres na stegnosei to stegnosa... alla i zimia eixe ginei.. einai ektos egiisis enos etous.gia enan mina. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 kai entos eggyhshs na htan, molis epairnan xampari to "ntous" den tha se kalyptan...afou etsi ki alliws htan ektos eprepe na to anoikseis oso pio poly mporouses, px na shkwseis to kb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneirobatis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 to thema mou omos einai an mporo na auxiso to frame rate gia na mporei na einai pio xekourasto sto mati otan kanw scrolling (keimena se word, istioselides klp...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 to thema mou omos einai an mporo na auxiso to frame rate gia na mporei na einai pio xekourasto sto mati otan kanw scrolling (keimena se word, istioselides klp...) ερρμμμμ οι οθονες TFT δεν εχουν ζητημα frame rate. Δεν ειναι κατι που τις αφορα. Ανοιξε το laptop και στεγνωσε το καλα...., πλεον δεν μπορεις να παθεις κατι χειροτερο. Πρωτα ριξε ενα restore με τα recovery CD μπας και... λεμε τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Να γνωριζεις οτι η αμεση επεμβαση μετα το...βρεξιμο ειναι και πιο σωτηρια πολλες φορες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grosni Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Να σας πώ και την δικιά μου εμπειρία σχετικά με το ντουζ..Εγώ έχω έναν Toshiba Satelite 5ετίας..στα 2 χρόνια επάνω έπεσε αλκοόλ στο πληκτρολόγιo..Το χα σώσει βέβαια τότε καθώς το έκλεισα κατευθείαν, το αναποδογύρισα και επί 2 ώρες το στέγνωνα με το πιστολάκι ..πριν κανα μήνα είχα και το 2ο ατύχημα το οποίο μου έκανε μια μικροζημιά αυτή την φορά έπεσε καφές και μου αχρήστευσε το left ctrl&alt όπως και το fn.. ..Μπορώ να κάνω τίποτα για να τα δουλέψω ξανά?? .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Άνοιξε το για να δεις, αν έχουν κολλήσει τα πλήκτρα από τον καφέ (ειδικά αν τον πίνεις γλυκό, δεν κάνω πλάκα). Διότι η πλακέτα (δεν ξέρω πως να είναι το όνομα της) που είναι το πληκτρολόγιο είναι με τέτοιον τρόπο κατασκευασμένη που ουσιαστικά δε δικαιολογείται (σύμφωνα με την ταπεινή μου κρίση) αν βραχεί να μη δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grosni Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 insomniak να τον ανοίξω ψιλομασάω να σου πω την αλήθεια..μπορεί να τα έχει βραχυκυκλώσει..δεν ξέρω..αλλάζουν οι πλακέτες?Τι παίζει από τιμές ??ξέρει κανείς? :neutral: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Συμβουλή: μη μασάς! Κι εγώ έτσι ήμουν και αρνιόμουν να ανοίξω το παλιό λαπτόπι, αλλά αφού κατέβασα τον οδηγό για σερβις το τόλμησα αλλά πολύ καλά οργανωμένος (κατσαβιδάκια, σπρέυ, πάστες για τον επεξεργαστή κλπ κλπ), ήταν σαν να το πήγα 1χρόνο πίσω! Η ψύκτρα σου, σίγουρα έχει πάπλωμα από (μικρο-)σκόνη, από όπου δεν περνάει ο αέρας και επομένως υπερλειτουργεί το ανεμιστήρι σε σχέση με το παρελθόν χωρίς τελικά να το ψύχει, η θερμοασγώγιμη είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχει πια (σε εμένα απλά υπήρχε επαφή και πάστα δεν είδα καθόλου, αν και είχε σε ένα σημείο διαφορετικό χρώμα) και 8α δεις και το πληκτρολόγιο αν έχει κολλήσει... ~ Αγνόησε τη συμβουλή αν 1. δεν έχεις ανοίξει ποτέ ούτε τη φρυγανιέρα, 2. Δε γουστάρεις να ακολουθείς οδηγίες από manual, 3. δεν έχεις υπομονή.~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grosni Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Έχω ανοίξει διάφορα και από υπομονή γαϊδουρινί..αλλά manual δεν ξέρω που θα βρώ ρε συ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Ψάξε στην εδώ κατηγορία (laptops) για χρήσιμα λινκς ή κάπως έτσι και επίσης στο google με το μοντέλο του πολογιστήρα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grosni Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Βρήκα έναν οδηγό για service του πήρα την παρθενιά έβγαλα την πλακέτα του πληκτρολογίου την πασπάτεψα λίγο την καθάρισα αλλά δυστυχώς το πρόβλημα υπάρχει ακόμα..Μάλλον πάω για άλλη πλακέτα από ότι φαίνεται.. Κανένα link έχεις υπόψιν για πλακέτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.