Προς το περιεχόμενο

Qtek 8310 και ελληνικά

SpiderGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους.

Μόλις έβαλα σε λειτουργεία το νέο μου qtek 8310. Το πρόβλημα μου είναι το εξής, ακόμη και όταν γράφω με μικρά στα ελλινικα, αυτό μου τα μετατρέπει αμέσως σε κεφαλαία!!!!

Μήπως ξέρει κανείς αν λύνεται αυτό το πρόβλημα?

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Δημοσ.

Είναι στις ρυθμίσεις για το SMS, και να το αφήσεις έτσι.

Με κεφαλαία το SMS μπορεί να έχει 160 χαρακτήρες, διαφορετικά 80.

Δημοσ.

Στο δικό μου (Qtek 2020i) έχει το ClearVue PDF και το ClearVue PPT, τα οποία ανοίγουν τα αρχεία του Acrobat και του Powerpoint αντίστοιχα.

Σίγουρα δεν το έχει το δικό σου στα προγράμματα;

Δημοσ.

καλορίζικο φίλε το τούμπανο

αν έχεις διάθεση να ψαχτείς θα ανακαλύψεις ότι είναι διαστημικό κινητό ειδικά για το μέγεθος του...

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ!!! Μεχρι τώρα ειχα μονο nokia και με έχει ξενισει παρα πολυ αλλα που θα παει θα το συνηθησω. Είχε το suite υποτειθετε full αλλα δεν δουλεύει. Το βρήκα από αλλού πάντως. Σκέφτομαι να ενεργοποιήσω το wap να έχω και το ΜSN αλλα δεν ξέρω τι χρεώνει παραπάνω.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεσαι το wap για msn, αλλά GPRS ή 3G.

Αν έχεις cosmote, μπορείς όπως εγώ να ενεργοποιήσεις το Wireless Internet Easy, το οποίο δεν έχει πάγιο το μήνα, αλλά σχετικά τσιμπιμένη χρέωση 1?/ΜΒ.

Το χρησιμοποιώ μια στις τόσες για να ενημερώνω τον καιρό στο SPB Weather όταν είμαι σε διακοπές.

Τα υπόλοιπα προγράμματα GPRS με τις χρεώσεις είναι εδώ, λίγο πιο κάτω από το μέσο της σελίδας:

http://www.cosmote.ro/en/pricelist.aspx?style=styles&ns=-10000&cid=17181

Δημοσ.

έχε υπόψη σου ότι clear view suite έχει κυκλοφορίσει η v3 (αποκλείεται να είχε το πακέτο μέσα αυτή, ελπίζω να την "βρήκες" πάντως)

απο εκεί και πέρα το κινητό δεν είναι 3G, παρόλα αυτά ποτέ δεν χρησιμοποίησα GPRS αφού αφενός είμαι τσιγκούναρος, αφετέρου στην δουλειά και το σπίτι συνδέομαι μέσω WiFi

Δημοσ.

Θα σου προτείνω το εξής.

Εγκατέστησε το KG Power Toys (http://www.myphone.gr/software/file-326.html). Ενεργοποίησε στο gprs connection monitor να παρακολουθεί το activesync, usb, κτλ (δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς).

Ενώ έχεις το qtek συνδεδεμένο με το PC, και το PC είναι στο ίντερνετ, τρέξε το msn στο κινητό.

Το KG Power Toys θα μετράει τα δεδομένα που περνάνε, οπότε θα ξέρεις περίπου πόσο θα σου έρχεται,και αν συμφέρει ή όχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...