Graphistas Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 259?????καλα πως γινεται αυτό???Στο site του Πλαισίου λέει 339 με ΦΠΑ.Μηπως λές για άλλη οθόνη και όχι για την L1982U-BF BLACK??? Eγω την αγόρασα αυτη που λες!L1982U-BF!Πολυ ξεκούραστη οθόνη,ζωντανά χρώματα και η γωνία θεασης απιστευτη!οπου και να πας βλεπεις! Βρε παιδιά ας μη συγκρίνουμε τις tft με τις crt...!ειναι σα να συγκρίνουμε τις μπανάνες με τα φυστίκια...αλλη δουλειά κανει το ένα αλλη το άλλο...Σα γραφίστας crt gia επαγγελματικές δουλειες και επεξεργασία εικονας,video κτλπ...και μακριά η οθονη γιατι τα ματάκια τα παίζουν καποια στιγμή.Ενας απλός χρηστης tft...χωρις συζήτηση...0 ακτινοβολια!Το σημαντικότερο...!Η υγεία προέχει.Η LG που πήρα είναι πολυ καλή!Οσον αφορά τις tft οθόνες...Σε καμία περίπτωση δεν με έχει κουράσει!οσο και να κάθομαι μπροστα...χτες εκλεισα 7ωρο!Ειναι μια καλή επιλογη για όσους ασχολούνται με multimedia εφαρμογες και βιντεο κλπ...αντιθεση 3000:1(δε ξέρω αν υσχίει αυτο που λένε πως μετράνε διαφορετικά αλλα τα χρώματα είναι τόσο ζωντανα που νομίζω πως θα βγεί η εικόνα απο μέσα) χρονος αποκρισης 2ms 170/170 γωνία θεασης. Εγω τη συνιστώ ανεπιφύλακτα...
REALZEUS Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Φίλε μου αν έχεις συνηθίσει στις αναλύσεις, συχνότητες, ευκρίνεια και απόδοση χρωμάτων των CRT σου κακοφαίνεται η αλλαγή, ειδικά αν είσαι gamer και δεν θέλεις ghosting. Τι να γίνει όμως που δεν βρίσκεις πλέον CRT οπότε αναγκαστικά κι εγώ θα πάω σε TFT... Είμαι ανάμεσα σε 2, μια εκ των οποίων και η LG 1970. Όσο για το contrast πράγματι η LG και η Samsung δηλώνουνε το δυναμικό και όχι το σταθερό όπως οι λοιποί. To πραγματικό για το 3000:1 είναι περίπυ 700:1. H Philips 190 πχ λέει πως έχει 800:1 και δυναμικό 3500:1 αλλά δηλωνει το 800 ως το κανονικό. Όσο για την κόπωση, αν δουλεύεις στα 85-100 Hz με μια καλή CRT δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη κόπωση.
REALZEUS Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 ghosting??? ti einai auto..? Karntasaki salonikie na se po ti einai to ghosting... Einai ayto to diplo eidolo pou fainetai se grigori kinoumeni eikona stis LCD. O logos einai aplos: oti oi TFT exoune kathisterisi apokrisis! Oi pio grigores LCD einai sta 2 ms (5 on-off) eno oi CRT sta 0.2 on-off. Den yparxei sygkrisi stis texnologies. Apla oi TFT exoune megalytero kerdos gia ayto kai tis eisagoune soridon. Sto eksoteriko exei akoma kales CRT.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.