Προς το περιεχόμενο

SEGA Rally Revo

xrest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ δεν είχα πρόβλημα στο σετάρισμα, έβαλα και gamepad και τιμόνι και έπαιζαν μια χαρά και τα δύο.

-Δεν έχει damage model, τα αυτοκίνητα στουκάρουν και δεν παθαίνουν τίποτε. Σωστό και αυτό για arcade.

δλδ για να καταλάβω.

αν είχε damage model, θα έλεγες ότι δεν σου αρέσει επειδή το παιχνίδι είναι arcade?

-Η συμπεριφορά των αυτοκινήτων είναι παρόμοια με του Dirt, δηλαδή αντιρεαλιστική. Στο revo δεν με ενοχλεί όμως, γιατί δεν παριστάνει τον εξομοιωτή.

μήπως λοιπόν είναι άστοχη η σύγκριση ενός arcade με ένα sim?

αν καποιος το παιζει με 8800gts 320 θα ημουν υποχρεωμενος αν μπορουσε να μου στειλει το config.ini αρχειο documents/segarally/saves μπας και αλλαξω αναλυση γιατι εχω το προβλημα με τον launcher.

ευχαρίστως να το έκανα, αλλά δεν θα μπω στον κόπο καν να το δοκιμάσω.:-)

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν είχε damage model θα είχα πρόβλημα.Επειδή το παιχνίδι είναι arcade, αρκετές φορές σπρώχνω τους αντιπάλους ή πάω και κουτουλάω στα εμπόδια, για να πάρω μία στροφή πιο γρήγορα. Αν υπήρχε damage model και οι ζημιές επηρέαζαν το αυτοκίνητο, πώς θα το έκανα αυτό;

Καμμία σύγκριση δεν είναι άστοχη αφού μιάμε για racing games,άσε που ούτε το dirt το λες simulation. Ήθελα να πω ότι το dirt παριστάνει τον εξομοιωτή ενώ δεν είναι. Αντίθετα, το revo δεν παριστάνει κάτι που δεν είναι.

Τελικά, με το revo ασχολήθηκα πολύ περισσότερο από ό,τι με το dirt. Αν είχε και καλύτερο χειρισμό, ακόμη θα το έπαιζα.

Δημοσ.

οκ, αυτο που θέλω να σου πω είναι πως δεν είναι δίκαιο να συγκρίνεις δύο παιχνίδια, όταν το ένα έχει το ακαταλόγιστο επειδή είναι arcade. ;)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
yparxei kapios tropos ana alaxw ta pliktra sto keyboard??pandws san game kalo alla den xetrelathika kiolas...

Ναι ρε παιδια?Τα κουμπια στο keyboard δεν αλλαζουν απο καπου?Ειπαμε arcade αλλα οχι κι ετσι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...