Προς το περιεχόμενο

SEGA Rally Revo

xrest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιο arcade και απο παιχνιδι κινητου ειναι

το αυτοκινητο στριβει περα δωθε σαν τρελλο με το παραμικρο στριψιμο

τα γραφικα κανουν κατι νερα σε μενα μαλλον λογω pc (cel2.8 gt6600)

τα controls δε ρυθμιζονται στο keyboard

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα γραφικά του dirt δε τα πιάνει με τίποτα.

Ειναι arcade αλλά so what?(Απευθύνεται και σε 8χρονα παιδάκια που δε ξέρουν τι είναι το μύτη φτέρνα)

Όποιος θέλει simulation παίζει Richard burns rally ;) (γαμάτο game btw)

conclusion

καλή προσπάθεια αλλά το CmR έχει εδραιωθεί στο κόσμο οπότε δύσκολα να το χτυπήσει...:(

Δημοσ.

Ότι χειρότερο έχω παίξει από Arcade Rally ποτέ μου. Θα δοκιμάσω και με το τιμόνι αύριο μπάς και δώ καμιά διαφορά. Πάντως με κουμπιά πάει για σβήσιμο. Τζάμπα μου το έστειλε ο θείος. :(

Δημοσ.

Λοιπόν o χειρισμός του με αναλογικό τρώγεται κάπως (αυτός είναι ο μοναδικός τομέας του παιχνιδιού που είναι καλύτερος από τον αντίστοιχο το Dirt). Επίσης αυτό που είναι λίγο περίεργο είναι το εξής με max τις ρυθμίσεις στον launcher είχα σε 12x10 35 fps minimum με την 7900, όταν όμως ενεργοποίησα MSAA 2x/4x αυτά έπεσαν στα 25/18 αντίστοιχα! Μιλάμε για τραγική πτώση (ούτε το Dirt δεν είχε τόσο μεγάλη απόκλιση-επειδή έτσι και αλλιώς ήταν θεόβαρο), μάλλον το "τζάμπα" ΑΑ των 8800 αρχίζει να δείχνει τα δόντια του...

P.S. Εγκαθιστά επίσης και το .NET 2 framework client οπότε όσοι το αποφεύγατε (και οτιδήποτε άλλο propertiary της μικρομάλακης) όλο αυτό το καιρό σαν το διάολο στο λιβάνι ευκαιρία να το δοκιμάσετε -anyway όσοι έχετε Ati Catalyst ή ASP ή Visual Studio τα τρώτε ήδη στην μάπα.

Δημοσ.

Εγώ δεν είχα πρόβλημα στο σετάρισμα, έβαλα και gamepad και τιμόνι και έπαιζαν μια χαρά και τα δύο.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά για εμένα το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερο από το Dirt.

-Τα γραφικά του δεν είναι τελευταίς γενιάς σαν του Dirt, αλλά τα βρίσκω πολύ πιο όμορφα. Ούτε 'ρεαλιστικές" θαμπάδες ούτε τίποτα. παρόλα αυτά είναι πανέμορφα.

-Δεν έχει damage model, τα αυτοκίνητα στουκάρουν και δεν παθαίνουν τίποτε. Σωστό και αυτό για arcade.

-Η συμπεριφορά των αυτοκινήτων είναι παρόμοια με του Dirt, δηλαδή αντιρεαλιστική. Στο revo δεν με ενοχλεί όμως, γιατί δεν παριστάνει τον εξομοιωτή.

Έχει πολύ καλά αυτοκίνητα, γρήγορο, ευχάριστο gameplay, πάει σφαίρα σε ένα καλούτσικο μηχάνημα και τα γραφικά του είναι πάρα πολύ καλά, χωρίς αμφιβόλου ποιότητος καλούδια. Δείτε το σαν ένα βελτιωμένο Rallisport Challenge.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απορω πραγματικα πως βαινουν τετοια αθλια παιχνιδια.. Καλα γραφικα στο αμαξι, κατα τα αλλα αθλια γραφικα παντου κακο μενου τρομερα ασχημα γραφικα στις πιστες και τρισαθλιος προγραμματισμος... (8800GTX 6600cpu, 70frames/sec με πολλα κολληματα στην ροη)

Γενικα βαθμολογια 10 (σαφως κατω απο το μηδεν)

Που να το αγοραζα κιολας

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

αν καποιος το παιζει με 8800gts 320 θα ημουν υποχρεωμενος αν μπορουσε να μου στειλει το config.ini αρχειο documents/segarally/saves μπας και αλλαξω αναλυση γιατι εχω το προβλημα με τον launcher.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...