newtech Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα σε ολους. Μου συνέστησαν 2 CODEC PACKS και από τότε μου βγάζει BUFFER OVERFLOW και διάφορα άλλα… Δεν έχουν UNDELETE Πως μπορώ να σβήσω ότι CODES εχω στο pc??? Ευχαριστώ
asmilon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Λογικα αν πας στην προσθαφαιρεση προγραμματων του πινακα ελεγχου ή στο αντιστοιχο μενου του Codec Pack στο μενου Εναρξη θα βρεις την επιλογη για απεγκατασταση. Ποια εβαλες? Ποτε μην βαζεις 2 ή παραπανω codec pack μαζι, το πιο πιθανο ειναι να εχουν conflict μεταξυ τους και να εχεις παρομοια αποτελεσματα.
newtech Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Λογικα αν πας στην προσθαφαιρεση προγραμματων στον πινακα ελεγχου ή στο αντιστοιχο μενου του Codec Pack στο μενου Εναρξη θα βρεις την επιλογη για απεγκατασταση. Ποτε μην βαζεις 2 ή παραπανω codec pack μαζι, το πιο πιθανο ειναι να εχουν conflict μεταξυ τους και να εχεις παρομοια αποτελεσματα. Oxi file moy.. Den yparxei tipota sto add/remove
asmilon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Στο μενου εναρξη υπαρχει επιλογη για απεγκατασταση? Ποια Codec pack εβαλες, ποιες εκδοσεις τους?
newtech Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Tora den ta thimame.. Oxi file moy.. Den yparxei tipota... Den yparxei kapoio programa na ta ksilonei ola??
newtech Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 ota mpeno se enan katalogo vgazei ayto... Kai kolaei trela se fakelous me thumbs ktl
asmilon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δεν εχεις τα αρχεια εγκαστασης για να δεις? Μου φαινεται πολυ περιεργο να μην υπαρχει ρουτινα απεγκαταστασης, αυτα τα πακετα παντα εχουν :-? Δοκιμασε να κανεις Επαναφορα συστηματος σε μια ημερομηνια πριν την εγκατασταση των codec packs και λογικα θα εισαι οκ.
newtech Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 aaaaa ... diskola... Exo fortosei polla apo tote.. Kana application gia remove codecs den exei?? pou perniountai ayta? Ta svino ola den pirazei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.