Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση Windows HELP!

Lafas1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ειχα βάλει να δοκιμάσω τα Vista σε κάποιον άλλο δίσκο που είχα και δοκίμασα να τα σπάσω με ένα crack , αλλά τα κατέστρεψα και αναγκάστηκα να forma-ρω τον δίσκο που τα είχα μέσα από τα Windows Xp. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι κάθε φορά πριν μπω στα Xp με ρωτάει ακόμα πιο λειτουργικό να φορτώσει. Ξέρετε μήπως τι πρέπει να αλλάξω για να με βγάζει απευθείας στα Xp και να μη με ρωτάει!? Eνα λειτουργικό έχω ο κακόμοιρος! :(

Δημοσ.

Μπήκα στο με msconfig και είδα στο boot.ini και δεν μπορώ να σβήσω κάτι. Η αλήθεια είναι ότι λέει αυτό για τα Vista στην αρχή, αλλά δεν μπορώ να το σβήσω. Κανένας άλλος τρόπος?Μήπως σβήνοντας κανά άλλο αρχείο μέσα στα Windows?

Δημοσ.

τo boot.ini θα τo βρείς χύμα αν πας από έναρξη εκτέλεση "system root":\boot.ini

όπου system root το γράμμα του δίσκου που έχει το λογισμικό σου

Δημοσ.
Μπήκα στο με msconfig και είδα στο boot.ini και δεν μπορώ να σβήσω κάτι. Η αλήθεια είναι ότι λέει αυτό για τα Vista στην αρχή, αλλά δεν μπορώ να το σβήσω. Κανένας άλλος τρόπος?Μήπως σβήνοντας κανά άλλο αρχείο μέσα στα Windows?

κανε ελεγχο διαδρομης ,θα δει οτι ειναι λαθος προορισμος και θα σε ρωτησει αν θες να το διαγραψεις..

20070314070147oq1.th.jpg

Δημοσ.

πινακα ελεγχου--->συστημα--->για προχωρημενους-->επιλογες εκκινησης (νομιζω)(Startup k recovery στα αγγλικα)---->και βαλε στο default op system τα XP και απο-τσεκαρισε το χρονο για επιλογη λειτουργικου συστηματος

Δημοσ.

Λοπόν έκανα τα πάντα αλλά τώρα είδα την εικόνα που έχει βάλει ο φίλος dll.hal. Έσβησα ο txt αρχείο και τώρα δεν μπορώ να μπω στο boot.ini, καθώς κάνει σφάλμα. Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου κάνει ένα Copy - Pasta τα δικά του. Χρησιμοποιώ Windows XP Professional English Version SP2.

Eυχαριστώ.

:)

Δημοσ.

Vatos_locos

Να σε καλά! Βασικά δεν θυμάμαι που είχαμε διαφωνίσει... Διαφωνό με τόσους που δεν θυμάμαι! xax0a0xa0x0xa0xaax0ax0xa0ax0ax0xa0axxaaxa.................

Λοιπόν θα το αντικαταστήσω με το παλιό boot και θα σου πω αποτελέσματα. ;)

Δημοσ.

Τελικά δεν έχει να κάνει με το boot.ini. Μάλλον τα Vista βάζουν κάποιο αρχείο μέσα στα XP για να γίνεται αυτό. Αν ξερετε πιο είναι πείτε μου σας παρακαλώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...