Προς το περιεχόμενο

Και Εγένετο ο Υπολογιστης!

diachiristis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή το σκέφτηκα ακούστε:

εγώ είμαι ανάπηρος και δυστυχώς δε μπορώ να παίξω παιγνίδια που χρειάζονται πληκτρολόγιο (αν και αυτά είναι που αγαπώ περισσότερο!) και για αυτό είμαι "περιορισμένος" σε παιγνίδια στρατηγικής, adventures, simulations και γενικά ό,τι παίζεται με το ποντίκι. Για αυτό καταλαβαίνετε μέχρι που θέλω να φτάσουν οι απαιτήσεις της κάρτας. Επίσης το χρειάζομαι και για video editing οπότε είπα τελικά να καταλήξω στην ATI Radeon X1950XTX HD 512MB PCI-E ViVo και να πάρω μια mobo με δυνατότητα SLI η οποία θα έχει δυνατότητα για αρκετούς δίσκους! ποιά προτείνετε?

Δημοσ.
μια χαρα ειναι το αυτοκινητο......εμ sorry....το μηχανημα αλλα θα ξεφραγκιαστεις!Να παρεις 8800gtx και lg 19'' λεω εγω γιατι τα 1280χ1024 ειναι καλη καβατζα και για τα μελλοντικα παιχνιδια.Αποψη μου

πετα τον Intel πάρε AMD, την ΑΤΙ κράταν την όπως και δήποτε !!!!

Δημοσ.

Να παρει δηλαδη AMD γιατι εσυ εισαι AMD-funboy;

Αυτη ειναι η λογικη; Δεν ειμαστε 1 χρονο πριν που οι AMD ηταν η καλυτερη επιλογη ,τωρα ομως ειναι οι Intel -οχι λιγο οπως λες εσυ- αλλα πολυ καλυτεροι.

Δημοσ.
Να παρει δηλαδη AMD γιατι εσυ εισαι AMD-funboy;

Αυτη ειναι η λογικη; Δεν ειμαστε 1 χρονο πριν που οι AMD ηταν η καλυτερη επιλογη ,τωρα ομως ειναι οι Intel -οχι λιγο οπως λες εσυ- αλλα πολυ καλυτεροι.

vlepete leptomereies kai xanete tin ousia...

ri3e mia matia stis times, k pistevw tha me katalaveis ;)

Δημοσ.

το παιδι πρεπει να παρει οτι του χρειαζετα και αυτο μπορει να το καταλαβει μονος του, ειναι συναρτηση :αναγκων, χρηματων ,απαιτησεων και λιγο φιγουρας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...