Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δε μίλησα για επιστροφή. Είπα "και". "και στο PC". Ίσα ίσα προσπαθώ να τον πείσω να απαλλάξει από Win "και" το κανονικό PC. Άλλωστε κι εγώ το τίμημα το πλήρωσα, το πήρα το MacBook (και τώρα χαλβαδιάζω το Pro - καλόμαθε η γριά στα σύκα). Έχε χάρη που πάω τεμπέλης (aka φαντάρος) τον Μάη. Εάν θέλεις πάντως να κρατάω παρέα στο MacBook σου όσο εσύ είσαι μέσα, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις. Ξέρεις, για να μην πάθει τίποτα μόνο του... Δεν λέω ότι η Microsoft δεν είναι ικανή να αγορ... εεε' date=' να [i']αναπτύξει[/i] καλές εφαρμογές.Απλά δεν το κάνει. Ως εκ τούτου, ακόμα και ένα απαραίτητο (για τη δουλειά μου) πρόγραμμα, το Microsoft Word, προσπαθώ να το αντικαταστήσω με το Apple Pages. καλέ μου φίλε paredwse, κατ' αρχήν δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Microsoft έχει "αναπτύξει" καλές εφαρμογές όπως είναι το Office και το οποίο δε μπορώ να το αποχωριστώ λόγω κυρίως της δουλειάς. Τουλάχιστον ως προς το Word (δεν χρησιμοποιώ άλλα προγράμματα του Microsoft Office) επαναλαμβάνω ότι κάνω φιλότιμες προσπάθειες να το αντικαταστήσω με το Pages. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω αλλά το προσπαθώ. Αν και, ομολογουμένως, το Microsoft Word 2004 μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις από το Test Drive που έδινε η Apple με την αγορά του iMac. Τώρα, αν λόγω δουλειάς χρησιμοποιείς άλλες εφαρμογές του Office που δεν αντικαθίστανται (ακόμη!) από κάτι μη-Microsoft, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Ωστόσο, υπάρχει ένα "αλλά" κι αυτό δεν είναι άλλο από το λειτουργικό της όπου σε αυτό αναφερόμουν κυρίως στο προηγούμενο μήνυμά μου. Δεν είναι και λίγο πράγμα να κάνω κάθε τόσο εκκαθάριση και ανασυγκρότηση των δίσκων, όπως και κάθε τόσο να σαρώνω τα αρχεία για τυχόν ιούς (ή θυγατέρες, αν προτιμάς), malware κ.ο.κ. Επίσης, δεν είναι και λίγο πράγμα να συναντάς κρέμασμα ή μπλε οθόνη στα καλά καθούμενα όταν κάνεις επεξεργασία εικόνων και να προετοιμάζεις μία διάλεξη (μη νομίζεις το 'παθα προ δύο μηνών). Τονίζω πως δεν ανήκω στην κατηγορία των αρχάριων χρηστών και ως εκ τούτου είμαι ένας πάρα πολύ προσεκτικός χρήστης που ξέρει τι θέλει και που θα το βρει. Για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο, αντιλαμβάνεσαι, πως είχα φάει αρκετές και γερές αναποδιές. Ε, λοιπόν βαρέθηκα πια το κομπασμό της μικρομαλακης:evil: Κατά συνέπεια, προτιμώ να ζω με Mac χωρίς σκοτούρες και άγχος παρά να είμαι με Win και με ό,τι συνεπάγεται από την χρήση τους. Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.
kebinB Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 apo thermokrasies pos pas? apokliete na ta blepeis ola toso rodina sto MBP. den mas ipes kai pio montelo exeis core duo i core 2 duo?
vrethan Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 apo thermokrasies pos pas? apokliete na ta blepeis ola toso rodina sto MBP. den mas ipes kai pio montelo exeis core duo i core 2 duo? Συγνώμη φίλε μου για την καθυστερημένη απάντησή μου. Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Καταρχήν είμαι κάτοχος του MBP 17" με τα εξής παρακάτων χαρακτηριστικά Machine Name: Mac Machine Model: MacBookPro2,1 Processor Name: Intel Core 2 Duo Processor Speed: 2.33 GHz Number Of Processors: 1 Total Number Of Cores: 2 L2 Cache (per processor): 4 MB Memory: 2 GB Bus Speed: 667 MHz Τώρα όσον αφορά για το θέμα των θερμοκρασιών μπορώ να σου πω πως δεν είναι μηχάνημα για να το έχεις στα πόδια σου και να κάνεις τη δουλειά σου. Όμως δεν είναι κάτι που με προβληματίζει δεδομένου ότι δουλεύω πάντα στο γραφείο και επιπλέον δεν έχω συναντήσει μέχρι στιγμής προβλήματα κι οπότε γιατί να μην είναι ρόδινα τα πράγματα για μένα; Τέλος, θα ήθελα να σου επισημάνω πως τόσο το πρόβλημα της συμβατότητας δεν υφίσταται (τουλάχιστον για μένα) όσο και τα άλλα προβλήματα συντήρησης του λογισμικού και του hardware εν γένει είναι ελάχιστα σε σχέση με τα Win μηχανάκια (βλέπε ανασυγκρότηση δίσκων, σάρωση αρχείων για ιούς και "κόρες" κ.ο.κ.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.