sotoserres Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 hi παιδιά, πρόσφατα ένα φιλαράκι έπιασε δουλειά σε ένα μπουζουκτσίδικο αλλά έχει πρόβλημα.. Οι μουσικοί είναι της """παλιάς σχολής""" και τα καινούργια τραγούδια όπως και οι νέοι στο χώρο τους φαίνονται "κάπως".. έχετε κατά νου καμιά σελίδα που να έχει τις νότες απο καινούργια τραγούδια?? δεν του κάνουν τη "χάρη" να τα βγάλουν μόνοι τους και τώρα πρέπει να ψάχνει... ΒΟΗΘΕΙΑ...
Sellers Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Όταν λες τις νότες??? Συγχορδίες??? Και αν όχι τι παρτιτούρες? Tablatures η πεντάγραμμο???
sotoserres Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 πεντάγραμμο φίλος.. για να μπορούν να τα παίξουν σε μπουζούκια, αρμόνια και τέτοια...
Sellers Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Κοίταξε αδερφέ... Παρτιτούρες όσο κι αν έψαξα δεν έχω βρει πουθενά. Ο δάσκαλος μου στην μουσική όμως επειδή οργανώνει και ορχήστρες έχει γράψει πάρα πολλά κομμάτια σε πεντάγραμμο. Αν δεν το βιάζεσαι τότε την Παρασκευή που θα τον δω, θα του τα ζητήσω, θα τα συμπιέσω και θα τα ανεβάσω κάπου. Αλλά πρέπει να περιμένεις... Πες μου αν θέλεις να το κάνω αλλιώς να μην παιδεύομαι τζάμπα. Υ.Γ Μην φανταστείς ότι θα είναι καμιά βάση δεδομένων και δεν συμαζεύεται, αλλά είναι μπόλικα.
sotoserres Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 φίλος αν έχεις από καινούργια λαικά με σώζεις... θα περιμένω...
Verso Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Και γιατί δεν κάθεται να τα γράψει μόνος του? 15-20 καινούργια τραγουδάκια 2 απογεύματα δουλειά είναι.
nikoskon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Το να κατεβάζει κανείς παρτιτούρες από τι δίκτυο είναι παράνομο γιατί έχουν πνευματικά δικαιώματα κτλπ. Μόνο παρτιτούρες πολύ παλιές (δεν θυμάμαι από ποιά χρονολογία και πριν) μπορείτε να βρείτε μιας και τα πνευματικά δικαιώματα παύουν να υπάρχουν. Επίσης στην περίπτωση που ο συνθέτης του έχει πεθάνει χωρίς να έχει εκχωρήσει κάπου τα δικαιώματα. Απλά για την ιστορία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.