novice21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Παιδια επροχθες στις 11 του μηνα στο Γαλατσι,στο νεο τερμα εχασα το φιλαρακι μου,ρατσας spitz,.Ειναι μικροσωμος,λευκος,με αχνο κανελι στην ραχη,και γυριστη ουρα επανω στην πλατη.Στο περιλαιμιο εχει ενα βαρελακι,που ξεβιδωνοντας το,χωριζεται στα δυο,και εκει μεσα εχει οτι χρειαζεται για επικοινωνια.Αν καποιος γνωριζει κατι ας επικοινωνησει μαζι μου,τηλεφωνικα,η μεσω του forum,η στο [email protected].Ειναι αυτος ο αλητης στην φωτο.Ευχαριστω. EDIT:Τελος καλο,ολα καλα.Βρεθηκε ο αληταρας, σημερα 14/03/2007.Πηγε γα@@σε,και γυρισε ο...ασωτος. Να εχει χαρη που τον λατρευω, αλλιως θα του ειχα δωσει κανενα "κεφτεδακι".Παντως σας ευχαριστω ολους οσοι διαβασατε το post.Thanks
mariav Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Χαίρομαι πολύ που το βρήκες.. Σε καταλαβαίνω γιατί εμενα προσφατα μου πέθανε το ζωάκι... υγ: ΠΟυ το καταλάβες οτι γα...;;;
The_Judas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 υγ: ΠΟυ το καταλάβες οτι γα...;;; Δες το χαμόγελο του σκύλου στην φωτογραφία
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Πάντως, στάθηκες πολύ τυχερός. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει τραυματιστεί ή και χειρότερα. Εφόσον επιλέγεις να μη στειρώσεις το σκύλο, καλό θα ήταν να φροντίζεις ώστε να ζευγαρώνει υπεύθυνα. Επίσης, εφόσον υποψιάζεσαι (λογικό) ότι ζευγάρωσε, φρόνιμο θα ήταν να του κάνεις μία εξέταση αίματος.
novice21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Χαίρομαι πολύ που το βρήκες.. Σε καταλαβαίνω γιατί εμενα προσφατα μου πέθανε το ζωάκι... υγ: ΠΟυ το καταλάβες οτι γα...;;; Το καταλαβα απο την συμπεριφορα του.Μου ηρθε χαρουμενος,και ορεξατος.Πρεπει να γα@@σε ο καργ@@λης,γιατι εφυγε της γυναικα μου, ακολουθοντας μια περαστικη σκυλιτσα.Πιστευω να την πηγε σε καποιο καλο... ξενοδοχειο:razz:.Λυπαμαι για το ζωακι σου φιλε μου.Ειναι πραγματι καυμος,σαν να χανεις ανθρωπο.Εγω παντως μετα απο τον Roundy μου,δεν ξαναβαζω στο σπιτι τιποτα πια.Ειναι μεγαλο δεσιμο αδελφε μου.Δυο μερες που ελειπε αρρωστησαμε ολοι στο σπιτι απο την στενοχωρια.Η δε γυναικα θρηνουσε μερα νυχτα,σαν να πεθανε καποιος,χωρις να βαλει μπουκια στο στομα.Αστα σου λεω,ειναι καυμος μεγαλος.Εγω με την μηχανη,δυο μερονυχτα,γυριζα σαν τον τρελλο σε ολο το Γαλατσι.Και κατα τις 5 το πρωι μετα απο δυο ημερες,νασου ο κυριος να μας γαυγιζει στη εξωπορτα της πολυκατοικιας.Ασε,δεν σου λεω τι γλεντι εγινε στο σπιτι.Ευχαριστω ολα τα παιδια που διαβασαν το μηνυμα μου. ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (Λουντεμης)
Dr.sun Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Χαίρομαι που η περιπέτεια σας είχε αίσιο τέλος...Πολύ όμορφο το σκυλάκι σας. Και επίσης χαίρομαι πάρα πολύ όταν βλέπω ότι υπάρχουν ακόμα φιλόζωοι!Μπράβο !!!
novice21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Φιλε μου η αγαπη προς τα ανυπερασπιστα πλασματα που συμβιωνουν μαζι μας σε αυτον τον πλανητη,(που δικαιωματικα ειναι συγκατοικοι μας), σε συμπληρωνουν σαν Ανθρωπο,παιρνοντας απο αυτα πολλα θετικα στοιχεια, που εμεις δεν τα διαθετουμε,αρκει να ειναι κανεις ΛΙΓΟ ανθρωπος,για να τα καταλαβει,και που δυστυχως οι περισσοτεροι απο εμας δεν ειμαστε.Υπαρχουν πλειστα παραδειγματα απανθρωπιας και βασανισμου προς τα ακακα και ανυπερασπιστα πλασματα παντος ειδους.Παντως εγω,και ο Θεος να με συγχωρεσει,εαν δω στον δρομο πεσμενους, εναν ανθρωπο,και εναν σκυλο, τον σκυλο θα σηκωσω.Εδω στην γειτονια μου φροντιζω καμια δεκαρια αδεσποτα,σκυλους και γατες, μεχρι τα σπουργιτια και τις δεκαοχτουρες ταιζω,και εχω γινει περιγελος.Δεν με νοιαζει ομως,το προβλημα το εχουν αυτοι που με κοροιδευουν,και ας μην το καταλαβαινουν οι δυστυχεις. Φιλε μου το θεμα της σχεσης μας με τα ακακα ζωα,ειναι πολυ μεγαλο,δεν καλυπτεται σε 10 γραμμες.Το δυστυχημα ειναι,οτι και η πολιτεια σφυριζει αδιαφορη.Ας ελπισουμε οτι στο εγγυς μελλον θα αποκατασταθουν οι σχεσεις μας με τους αθωους και ακακους τετραποδους φιλους μας,και οχι μονο.Τοτε θα εχουμε να ωφεληθουμε πολλα εμεις οι..........α ν θ ρ ω π ο ι !!!. ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
Serpe_7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Το δέσιμο με ένα ζωάκι είναι πράγματι πολύ μεγάλο, πολύ μεγαλύτερο από όσο φαντάζονται κάποιοι που δεν είχαν την τύχη ή την ατυχία (όπως το πάρει κανείς) να αποκτήσουν ένα και να δεθούν μαζί του.Θυμάμαι ακόμα την πρώτη μέρα που είδα το πατσαβουράκι μου (ράτσας μαλτέζ) που είχε φέρει ο πατέρας μου σπίτι πριν 5 χρόνια.Ήταν μόλις 1 μηνών και αφάνταστα παιχνιδιάρικο, στην αρχή είπα πάρε από δω την πατσαβούρα, εγώ θέλω ένα μεγάλο σκυλί, που να φανταζόμουνα πόσο θα δενόμουν μαζί του και πόσο θα το αγαπούσα στην συνέχεια.Και πράγματι πλέον δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι η ζωή μου χωρίς αυτό, γυρνάω στο σπίτι βολίδα αμέσως να με υποδεχτεί και να κάνει του κόσμου τις χαρές, πάω να φάω εκεί μπάστακας μέχρι να τελειώσω για να του δώσω, ξυπνάω το πρωί και το βρίσκω πάνω στο κρεβάτι μου να με έχει πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής και να μου κουνάει την ουρά για να το βγάλω βόλτα.Αφήστε παιδιά, είναι πάρα πολύ μεγάλο το δέσιμο με ένα τέτοιο πλάσμα, σιγά σιγά (ειδικά αν είναι και κατοικίδιο και το έχεις όλη μέρα στα πόδια σου) το αγαπάς σαν πραγματικό σου παιδί.Μόλις το χάνεις θρηνείς και οδύρεσαι σαν να έχασες δικό σου άνθρωπο, πραγματικά δεν θέλω να σκέφτομαι πόσο καιρό θα μου πάρει να το ξεπεράσω αν μου συμβεί κάτι τέτοιο. Να εκφράσω και εγώ φίλε μου την χαρά μου που το βρήκες σώο και αβλαβή, μακάρι μα μην ξαναχάσει κανένας το κατοικίδιό του, 1 ημέρα αν το χάσεις, θα σου φανεί σαν αιώνας.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Καλημέρα, πόσο αληθινά τα παραπάνω για το δέσιμο με τα ζωάκια που μοιράζονται για λίγα χρόνια τη ζωή μας ... νομίζω πως είναι μεγάλη τύχη να το ζήσει κανείς αυτό, μας κάνει καλύτερους και πολύ πιο ισορροπημένους. Χαίρομαι και εγώ που βρέθηκε το δικό σας, μακάρι πάντα να έχουν αίσιο τέλος όλες αυτές οι περιπέτειες.
pappous_soulis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Και γω χαίρομαι που το βρήκες το σκυλάκι σου.Έχω έρθει στη θέση σου και ξέρω καλά πως είναι.
kage Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 ελευθερο ηταν κ εφυγε κ μετα ξαναγυρισε? γιατι να γυρναγε 2 μερες σερνωντας το λουρι μ κανει καπως περιεργο... φτηνα την γλυτωσε που δεν επεσε σε αλλα σκυλια..
novice21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 ελευθερο ηταν κ εφυγε κ μετα ξαναγυρισε?γιατι να γυρναγε 2 μερες σερνωντας το λουρι μ κανει καπως περιεργο... φτηνα την γλυτωσε που δεν επεσε σε αλλα σκυλια.. Οχι δεν ηταν ελευθερο.Αλλα η κυρα δυστυχια !!! (η γυναικα μου),το ελυσε για λιγο να τρεξει λεει το καυμενο να ξεμουδιασει.Και ο μαγκας μολις ειδε την σκυλιτσα,σπινιαρησε και εγινε 100σταρης,αντε να τον πιασεις.Τωρα που πηγε και τι εκανε,αυτος το ξερει. Παντως δεν μας ειπε τιποτα οταν γυρισε.:-DLOL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.