Melissa_virus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ψάχνω κουτί που να κλειδώνει αξιόπιστα το πλαϊνό του. Όχι με την απλή κλειδαριά κάτι ποιο αξιόπιστο. Σαν απλή κλειδαριά εννοώ αυτό που έχουν τα κουτιά, κάτι σαν δαχτυλίδι που ξεκλειδώνει το κουτί. Κάτι ποιο σύνθετο. Σαν κανονικό κλειδί που να μην παραβιάζετε εύκολα. Προορίζονται για Labs. Καμία ιδέα? Δεν έχω βρει κάτι αξιόπιστο. Επίσης το κακό είναι ότι δεν πρέπει να κάνει πάνω από 100euro. Γιατί με 250 έχω βρει. Με λίγα δεν έχω βρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 αν μενεις αθηνα πηγαινε μια βολτα στα μουλτιραμα εξτρεμε τα παιδια εκει ειναι τσακαλια σε οτι αφορα κουτια και στον κατω οροφο υπαρχει και ο γιωργος γνωστος με το παρατσουκλι κοπριτης που κανει θαυματα με κουτια θα σου βρουνε καποια λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagos_46 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 λογω κεκτημενης ταχυτητας δεν προσεξα οτι ενδιαφερεσαι για κλειδωμα του πλαινου,αλλα αφου απαντησα οριστε μια καλη ενναλακτικη λυση....http://www.e-pcmag.gr/modules/smartsection/item.php?itemid=1043 (ειναι σε pdf) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Melissa_virus Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Κάπως καθυστερημένα απάντησα. Ευχαριστώ γι' αυτά που μου απαντήσατε. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι είναι μαζική αγορά για 45 κουτιά, και ψάχνουν κάτι έτοιμο. Κάτι που θα μετατραπεί δεν πρόκειται να το δεχτούν, να το εγκρίνουν στον προϋπολογισμό και ας έχει μικρό κόστος (υποθετικά πάντα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unos Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 pare ena f8hno koutaki, 2 metra alusida xontrh kai ena louketo asfaleias kai tulikse to. den anoigei me tipota. 8a me 8umi8eis... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Melissa_virus Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 χαχαχα. γελιο θα έχει. να μπαίνουν οι users μέσα στα labs και να βλέπουν τα pc αλυσοδεμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.