bebakos11 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 θα ηθελα να ρωτησω αν μπαινει καποιος στο internet μεσω virtual machine υπαρχει πιθανοτητα να κολλησει τιποτα ιους ή spyware ή ειναι απολυτως ασφαλες δηλαδη αν παθεις κατι το σβηνεις το machine και τελειωνεις?επισης ποιο ειναι ποιο καλο το ms 2007 ή το vmware
asmilon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Αν μπεις μεσω virtual machine τοτε τον ιο θα τον κολλησει το εικονικο πρωτα. Αν ομως εχεις εικονικη συνδεση δικτυου με το host μηχανημα, τοτε ειναι πολυ πιθανο μεσω δικτυου να κολλησεις και στο κανονικο σου μηχανημα, οποτε θελει προσοχη. Οσον αφορα ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησεις το vmware workstation ειναι μακραν καλυτερο απο το αντιστιστοιχο της MS.
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 την ιδια απορια εχω και για τις live διανομες linux!μονο που εκει δεν εχουμε Ιους,τι καλα...λογικα,εξαρταται απ'τον ιο.εχω την εντυπωση οτι οχι,δεν εισαι ασφαλης... +1 απο μενα για το vmware
dimitris__ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Αν δεν έχεις συνδέσει δικτυακά το virtual machine με το host, δεν έχεις κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόβλημα ασφαλείας. Το VMWare (Workstation) είναι μακράν καλύτερο από το Virtual PC.
bebakos11 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 εχω 2 καρτες δικτυου,για να βλεπω internet εχω δωσει την ιδια καρτα που βλεπει ιντερνετ και το κανονικο pc,οποτε μαλλον εχω προβλημα?.μπορω να το κανω αλλιως?
asmilon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Χμμ, δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεις να απομονωσεις το ιντερνετ στο εικονικο μηχανημα σου απο το κανονικο. Αυτο που μπορεις να κανεις αν θες να παιξεις με ιους λιγο για να δεις, μπορεις να βαλεις ενα firewall στο κανονικο σου μηχανημα και να μπλοκαρεις την ΙΡ του εικονικου. Οποτε και ιντερνετ θα εχεις στο εικονικο και θα εισαι ασφαλης αφου δε θα μπορει καποιος ιος να φυγει απο το εικονικο προς δικο σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.