thewrongguy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Βοηθεια!!! Εδώ και 2 μέρες το Κασπέρσκι μου βγάζει κάθε 10 λεπτά αυτό το μύνημα: C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe και μου λέει πως είναι πιθανό μαλγουέρ. Όταν όμως κάνω σκανάρισμα δε μου βρίσκει τίποτε. Επίσης δε μου το βάζει σε καραντίνα. ¨Εχει κανείς ιδέα τι είναι αυτο?
thewrongguy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μα κανείς ρε παιδιά? Συνεχίζει τα ίδια!!!! τι να κάνω????
HER_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 den xserw na se boithisw...alla eimai sxedon sigouros oti toerxeio auto einai aparetito gia tin leitourgeia twn windows.....epomenos den mporeis na to baleis se karantina alla oute na to diagraxseis....dustixos den xserw kati allo gia na se boithisw...
random Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 το rundll32.exe se win xp SP2 αγγλικά πρεπει να ειναι μεγεθος 33.280 bytes, ημ/νια 4/8/2004, και version 5.1.2600.2180 ειναι έτσι? (σε greek win, ή χωρις sp2 αυτα δεν ισχύουν φυσικά) κανε scan με αλλο ενα AV, πχ avast, ή καποιο online scanner μπορει να μην ειναι το γνησιο αρχειο των win, ή μπορει να μην ειναι μολυσμένο, αλλα να ειναι μολυσμένο ενα αλλο αρχειο που φορτώνεται στη μνήμη μεσω του rundll32.exe, και να "κρύβεται" απο το AV. ή μπορει απλα ο kaspersky να τα' χει χάσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.