loulis300 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Γεια χαρά σε όλους, έχω ενα powerbook με OS 10.3. Αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα καθώς αντέγραφα αρχεία απο το mac σε ενα usb stick. Ξαφνικά ο mac φρίκαρε και εμεινε εκει. Πάω να ανοίξω τπτ,δεν κάνει boot. Έχω κρίσιμα αρχεία στο σκληρό και πρέπει με κάποιον τρόπο να τα πάρω, έχει κανείς κάποια ιδέα ? Απ οτι κατάφερα να κάνω μέσω firewire Κλπ δεν είμαι σίγουρος αλλα πρέπει να έχει πειραχτεί το structure tree. Καμιά ιδέα/τρόπος για να πάρω τα αρχεία μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Βάλε το cd του OS 10.3 και κράτα πατημένο το "c" και μετά απο εκεί κάνε repair disk και μετά repair permision. Που ακριβώς κολλάει ? Βγάζει το μηλαρακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loulis300 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Το βγάζει ναι, θα δοκιμάσω και με το disk warrior Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
riris Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Καλή επιτυχία φίλε μου, το πέρασα και γω πριν από μερικές μέρες.. Φρίκη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δεν ξερω αλλα για δοκίμασε να ξαναβάλεις το USB και κανε επανεκκίνηση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.