Προς το περιεχόμενο

HELP!!! Τα εχω παιξει!

sot_pal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια. βρηκα ενα παλιο pc και θελω να τον κανω δικτυο με το δικο μου. ειναι pentium3 στα 800Mhz με 256mb RAM και mobo ενα της ECS to P6BAP-A+ χρονολογιας 22/6/2000. Δεν ειχε σκληρο κι ετσι πηγα στο πλαισιο και μολις τους ειπα για το pc μου δωσανε εναν 80αρη WD. λοιπον εχω το εξης προβημα: κανω format το δισκο με windows (εχω δοκιμασει xp και 2000) στη μπλε οθονη. μολις κανει restart και πριν μπει στο περιβαλλον οπου συνεχιζεται η εγκατασταση μου βγαζει μηνυμα "press any key to boot from cd" το αφηνω αλλα λεει "ERROR, loading operation system". επισης βαζω το σκληρο στο δικο μου pc κανω εγκατασταση τα windows κανονικα, αλλα οταν συνδεω το σκληρο στο pentium3 εχω το ιδιο προβλημα!

Δημοσ.

Επειδη το καθε pc εχει διαφορετικο hardware, δεν μπορεις να βαλεις τα xp σε ενα pc, μετα να βαλεις τον δισκο σε αλλο pc και να δουλεψουν.

Κανεις απλα format ή ξεκινας εγκατασταση των widnows και μετα το συστημα κανει μονο του restart ;

Δημοσ.

εχω ορισει 1st boot device το cdrom kai 2nd το σκληρο για να κανω format. επισης excarxeia city απλα μια δοκιμη εκανα γιατι δε μπορουσα να περασω τα windows στο p3

Δημοσ.

Έχεις την τελευταία έκδοση τού BIOS ; Αν όχι, βρες την και κάνε update.

Επίσης, μπορεί να είναι και παρενέργεια από ελαττωματική μνήμη.

Θα πρέπει να τρέξεις ένα memory test για να σιγουρευτείς.

8) 8) 8)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...