melas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 γεια χαρα εχω μια crt hitachi cm615 17'' και απο χθες μου παρουσιαζει το εξης πρόβλημα: καμπυλώνει στις ακρες η εικονα, δηλαδή οι ευθείες γραμμές πχ του φαιαρφοξ ή σε ενα γραφικό πρόγραμμα δεν ειναι ακριβώς ευθείες αλλα τεθλασμένες. Αυτό δεν μου ειχε ξανασυμβεί στο παρελθόν και καταντάει βεβαια εξαιρετικά ενοχλητικο πλεον. Προσπαθώ με τα ρυθμιστικά που εχει πανω η οθονη να διορθώσω την κατάσταση αλλά δεν καταφέρνω σχεδόν τίποτα. Λές κι εχω ενα μαγνήτη δίπλα στην οθόνη. Ξέρει κανεις τι φταιει κι αν μπορώ να το διορθώσω με κάποιο τρόπο, ή καποιο πρόγραμμα ειδικό για αυτή τη δουλειά; ΘΕΝΚΣ.
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 το screenshot δεν βοηθαει γιατι φαινεται κανονικα.εφοσον η οθονη εχει προβλημα βγαλε μια φωτο αν θελεις αν μας δειξεις το προβλημα. στο θεμα μας τωρα,αν οντως δεν εχεις κανεναν μαγνητη εκει κοντα (κινητο μονιμα διπλα της,ασυρματο (?) ηχεια (?)) τοτε μαλλον τελειωνει η ζωη της....
melas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 δεν ξερω αν αυτό βοηθάει περισσότερο μαγνήτη κινητο κλπ δεν εχω κοντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.