fysikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Θα ήθελα να μου προτείνετε ότι καλύτερο για αυτά τα χρήματα. ολοκληρωμένη πρόταση με οθόνη κτλ κτλ. το θέλω για μια ξαδέρφη μου, χωρίς τρελές απαιτήσεις. Βασική χρήση. Θα ήθελα όσο γίνεται περισσότερη ram και καλό επεξεργαστή. τι λέτε γιαυτό?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912006 γνωρίζετε αν μπορώ να τους ζητησω να μου το δώσουν με +512ram και με οθόνη την 17" lg?
basilis5 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 μπορει να παρει αυτο με μια LG οθονη και 512 μνημη και σε κανα δυο μηνες,οποτε μπορεσει να μαζεψει λιγο κεφαλαιο παιρνει αλλη μια μνημη 512 η τελος παντων να θυσιαστει κατι αλλο αρχικα και αργοτερα το αναβαθμιζει
tolis86 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 klitera na parei pentium d 915 kai trofodotiko/koyti tis prokopis kathws kai afoy einai na parei x1050 pare mitriki me onboard gpu.tsimpas alla 50 eyro etsi. etsi kialliws i onboard posa na klevei apo ti kentriki ama de paizei paixnidia? oyte 10MB. nomizv toulaxistwn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.