Προς το περιεχόμενο

BackUp

prigipa_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το να παρεις ολοκληρο το partition σε ενα image και να το περασεις σε ενα αλλο γινεται και παρα-γινεται. (δες. ghost,drive image κλπ)

ΑΛΛΑ:

• δεν εχεις την δυνατοτητα να κανεις recovery
  • αν το source partition εχει προβληματα το image δεν θα γινει ποτε

αν θελεις να κανεις recovery θα το κανεις απ'τον χτυπημενο δισκο ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ καταφερεις να σωσεις τπτ

Χθες μου το έκαναν έτσι όπως το λέω!!!

Δημοσ.

εχεις αρχισει να μου σπας τα νευρα...προσπαθω να σε βοηθησω και δεν κανεις τπτ.ζητας ενα ουτοπικο προγραμμα-πανακεια το οποιο δεν ξερεις τι ακριβως κανει,δεν ξερεις γιατι ακριβως το θελεις,δεν ξερεις καν πως το λενε και το χειροτερο ειναι οτι δεν δινεις καμμια πληροφορια αλλα απαντας με μια γραμμη καθε φορα.ε,δεν μπορω να κανω κατι παραπανω

Δημοσ.

Σου είπα τι κάνει!!!Απλά άμα δεν ξέρεις δεν απαντάς!!! Σε έναν σκληρό χτυπάει τα Windows και σου βγάζει μην. να κάνω repair!!!Αλλά δεν γίνεται..δεν μπαίνει ούτε με safe mode!!!Και τότε καταλάβαμε ότι χτύπησε και το partition μαζί!!!Αγόρασα ένα σκληρό δίσκο και έγινε εγκ. εκεί χωρίς να γίνει format στον άλλον..Και μέσω ενός προγράμματος έγινε ανάκτηση δεδομένων της τάξεως 130GB..Δεν λέω κάτι παράλογο!!!!!

Δημοσ.

Αν εχει χτυπησει το partition σου, χρησιμοποιησε το HDD regenarator 1.51 που εχει φτιαξει ενας ρωσος. Καψτο σε ενα cd και ειναι bootable. Απομονωνει τα bad clusters και αντιγραφει τα αρχεια που βρισκονται εκει αλλού. Τουλαχιστον εγω προσωπικα ετσι ειχα σωσει ενα δισκο.

Φυσικα αφου ολοκληρωθηκε η διαδικασια, μπηκα στο δισκο μου κανονικα απο τα windows, μετεφερα ολα μου τα αρχεια σε εξωτερικο σκληρο και στη συνεχεια αγορασα καινουργιον.

Τέλος, μάθε τρόπους.

Δημοσ.
Αν εχει χτυπησει το partition σου, χρησιμοποιησε το HDD regenarator 1.51 που εχει φτιαξει ενας ρωσος. Καψτο σε ενα cd και ειναι bootable. Απομονωνει τα bad clusters και αντιγραφει τα αρχεια που βρισκονται εκει αλλού. Τουλαχιστον εγω προσωπικα ετσι ειχα σωσει ενα δισκο.

Φυσικα αφου ολοκληρωθηκε η διαδικασια, μπηκα στο δισκο μου κανονικα απο τα windows, μετεφερα ολα μου τα αρχεια σε εξωτερικο σκληρο και στη συνεχεια αγορασα καινουργιον.

Τέλος, μάθε τρόπους.

Να μάθω τρόπους???Γιατί τι είπα? :cry:

Δημοσ.
Σε έναν σκληρό χτυπάει τα Windows και σου βγάζει μην. να κάνω repair!!!Αλλά δεν γίνεται..δεν μπαίνει ούτε με safe mode!!!Και τότε καταλάβαμε ότι χτύπησε και το partition μαζί!!!

αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι το partition εχει προβλημα.αν δεν κανεις ενα scan δεν βλεπεις τπτ.ειχαν απλα καταστραφει αρχεια για 1002 λογους

Αγόρασα ένα σκληρό δίσκο και έγινε εγκ. εκεί χωρίς να γίνει format στον άλλον..

οταν λες εγινε εγκατασταση εκει εννοεις?οτι με το περιβοητο προγραμμα ΟΛΑ τα δεδομενα απ'τον εναν περασαν στον αλλο????η οτι στον καινουριο εγινε φρεσκια εγκατασταση?

Και μέσω ενός προγράμματος έγινε ανάκτηση δεδομένων της τάξεως 130GB..

τα οποια 130 GB βρισκονταν σε ποιον hd?

και επαναλαμβανω (για τελευταια φορα) δεν εξηγεις ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ με λεπτομερειες να καταλαβουμε τι ακριβως εγινε.

ΑΝ ψαχνεις παντως για προγραμμα που να κανει recovery σου εχω δωσει πιο πανω

Δημοσ.

αυτο που λες για μεταφορα των Win σε αλλο σκληρο, μπορει να στο κανει το True Image 10... αλλα θα αντιγραψει οτι ακριβως βλεπει. Και αν αυτο που βλεπει ειναι corrupted, τοτε δεν θα κερδισεις τιποτα.

Παντως ακομα δεν εχεις ξεκαθαρισει τι ακριβως ειναι το προβλημα. Αρνεισαι μετα οτι γινονται καποια πραγματα που φυσιολογικα δεν θα υπηρχε προβλημα... τα χεις μπλεξει big time. Ποτε λες για partition, ποτε για Win... Πατα το κουμπι για εκκινηση... ποιο ειναι το τελευταιο μηνυμα που βλεπεις? τι λεει? Αν δεν περιγραψεις ακριβως το προβλημα, μην περιμενεις κανενας να σου απαντησει... μαντευοντας το προβλημα απανταμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...