prigipa_m Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Υπάρχει μήπως ένα πρόγραμμα για backup ενώ δεν έχεις πρόσβαση στον σκληρό σου επειδή χτυπήθηκαν τα Windows???Γνωρίζετε τίποτα..?
adi32 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 δοκιμασε να τον βαλεις σε ενα αλλο pc σαν slave και παρε τα αρχεια σου
adi32 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 γιατι εχει χαλασει και ο δισκος εκτος απο τα windows?
asxetoula Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Έχω την αίσθηση πως αν τα αρχεία ανήκουν σε κάποιο user των windows, αν δηλαδή είναι σε κάποιο φάκελο των Documents and Settings, τότε δεν έχεις πρόσβαση από άλλα windows(ορίζοντας δηλ. το δίσκο ως slave)! Διορθώστε με αν κάνω λάθος...
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Έχω την αίσθηση πως αν τα αρχεία ανήκουν σε κάποιο user των windows, αν δηλαδή είναι σε κάποιο φάκελο των Documents and Settings, τότε δεν έχεις πρόσβαση από άλλα windows(ορίζοντας δηλ. το δίσκο ως slave)! Διορθώστε με αν κάνω λάθος... εξαρταται απ'το αν τα εχεις κανει encrypted ,τι permissions εχεις δωσει κλπ.τπτ δεν ειναι απολυτο,πολλα μπορουν να γινουν
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Οταν λες οτι χτυπησαν τα windows τι εννοεις ; Μπορεις να τα ξαναβαλεις απο πανω, οχι καθαρο Install αλλα repair.
prigipa_m Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Άλλα ρωτάω άλλα απαντάτε!!! ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕ PARTITION
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μην φωναζεις... στην αρχη ειπες οτι χτυπησαν τα windows οχι ο σκληρος
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 1)μην φωναζεις αγαπητε μου.τα ποστ σου ειναι μια γραμμη το καθενα και δεν εχουμε μαντικες ικανοτητες δυστυχως 2)τι ακριβως θελεις?θελεις να επαναφερεις αρχεια τα οποια ηταν στο partition με τα windows η θελεις να επιδιορθωσεις το partition.στην 1η περιπτωση χρησιμοποιεις το προγραμματα της ontrack,στην δευτερη κανεις ενα low level format
prigipa_m Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Επειδή δεν μπορώ πια να μπώ στα Windows ούτε με Safe Mode θέλω να βάλω τα Windows σε ένα άλλον σκληρό δίσκο!!!Και απο ένα πρόγραμμα να μπώ στον άλλο σκληρό να κάνω ανάκτηση δεδομένων.... Μην φωναζεις... στην αρχη ειπες οτι χτυπησαν τα windows οχι ο σκληρος :p :p
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 1)αν απλα εχει καταστραφει η δομη για την εκκινηση του λειτουργικου μπορεις απλα να βαλεις τον σκληρο σε εναν αλλο υπολογιστη και να τον δεις κανονικα και να κανεις οτι θελεις (σβησε/γραψε κλπ) 2)αν ομως εκτος απ'τα αρχεια εκκινησης εχουν παει παριπατο και αλλα χρησιμα αρχεια χρησιμοποιησε αυτο για να κανεις recovery 3)αν εχεις bad cluster η κατι παρομοιο κανε το δευτερο που λεω και παλι 4)αν εχεις ΓΕΝΙΚΑ προβλημα με το partition,τραβα τα αρχεια που θελεις και μετα κανε ενα low level format για να καταφερεις (?) να επιδιορθωσεις το partition θέλω να βάλω τα Windows σε ένα άλλον σκληρό δίσκο!!!Και απο ένα πρόγραμμα να μπώ στον άλλο σκληρό να κάνω ανάκτηση δεδομένων.... αυτο δεν γινεται που να χτυπιεσαι κατω σαν τον octapus!
prigipa_m Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 1)αν απλα εχει καταστραφει η δομη για την εκκινηση του λειτουργικου μπορεις απλα να βαλεις τον σκληρο σε εναν αλλο υπολογιστη και να τον δεις κανονικα και να κανεις οτι θελεις (σβησε/γραψε κλπ) 2)αν ομως εκτος απ'τα αρχεια εκκινησης εχουν παει παριπατο και αλλα χρησιμα αρχεια χρησιμοποιησε αυτο για να κανεις recovery 3)αν εχεις bad cluster η κατι παρομοιο κανε το δευτερο που λεω και παλι 4)αν εχεις ΓΕΝΙΚΑ προβλημα με το partition,τραβα τα αρχεια που θελεις και μετα κανε ενα low level format για να καταφερεις (?) να επιδιορθωσεις το partition αυτο δεν γινεται που να χτυπιεσαι κατω σαν τον octapus! Εγώ σου λέω ότι γίνεται!!!!!Αλλά δεν ξέρω το πρόγραμμα..
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Εγώ σου λέω ότι γίνεται!!!!!Αλλά δεν ξέρω το πρόγραμμα.. το να παρεις ολοκληρο το partition σε ενα image και να το περασεις σε ενα αλλο γινεται και παρα-γινεται. (δες. ghost,drive image κλπ) ΑΛΛΑ: δεν εχεις την δυνατοτητα να κανεις recovery αν το source partition εχει προβληματα το image δεν θα γινει ποτε αν θελεις να κανεις recovery θα το κανεις απ'τον χτυπημενο δισκο ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ καταφερεις να σωσεις τπτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.