grigol Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Καλημερα.Ξερει καποιος ή εχει εγκαταστησει (για να ειμαστε και 100% σιγουροι), αν υπαρχει,πωλειται,διατιθεται απο οπουδηποτε για κατεβασμα ,trial ή οχι,εκδοση στα Αγγλικα του παραπανω προγραμματος? εχω κατεβασει 2 εκδοσεις απο τορεντς ,600mb η καθε μια,μια στα Γερμανικα και μια στα Ιταλικα.Ειναι δυνατον να μην υπαρχει Πουθενα στο internet Αγγλικη εκδοση??? Ευχαριστω πολυ.
asmilon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Αν θες να αγορασεις το προγραμμα, μπορεις να βρεις την αγγλικη του εκδοση εδω:http://esd.element5.com/product.html?productid=300116671&languageid=1¤cies=EUR Οποιαδηποτε συζητηση για κατεβασμα απο αλλου ειναι εναντια των ορων χρησης του forum, στους οποιους θα προτεινα να ριξεις μια ματια αν δε το εχεις ηδη κανει.
grigol Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ευχαριστω.Το αγορασα κανονικοτατα απο το παραπανω site.Συμφωνα με πολλα συγκριτικα τεστ και παμπολλες δοκιμες σε αντιστοιχα προιοντα που εχω κατα καιρους δοκιμασει,αξιζει τα λεφτα του μεχρι τελευταιο λεπτο!
kostelo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Νομιζω οτι αυτο το G-data χρησιμοποιει τους μηχανισμους απο αλλα διαφορα antivirus και antispyware γι αυτο κι εχει πολυ ψηλες βαθμολογιες σε διαφορα τεστ που εχω δει. Αυτο ομως εχει και αντικτυπο στην ταχυτητα σκαναρισματος υποθετω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.