^^JuNiOr^^ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Ναι (......... Όταν έχω ένα μειλ εμφανίζεται 2 φορές , μια μέσα στο indox και μια στην παρακάτω καρτέλα gmail που δημιουργήθηκε! Έτσι ένα μειλ που έρχεται εμφανίζεται και στο indox αλλα και στην καρτέλα gmail παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 ειναι επειδη εχεις μονο ενα λογαριασμο μεσα αν ειχες παραπανω στο inbox θα ηταν απο ολους τα εισερχομενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 ειναι επειδη εχεις μονο ενα λογαριασμο μεσα αν ειχες παραπανω στο inbox θα ηταν απο ολους τα εισερχομενα όχι έχω βάλει να πέρνει και με ποπ απο χοτμαιλ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 μπορεί να μη φένεται στο dock ένα app που τρέχει ??? αναφέρομαι στο hardware growler. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 κανένα πρόγραμμα να ρολάρει πραγματικά και θα κατεβάζει τραγούδι σε mp3 απο youtube σε macosx? δοκίμασα το youtube get δεν κάνει δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 κανένα πρόγραμμα να ρολάρει πραγματικά και θα κατεβάζει τραγούδι σε mp3 απο youtube σε macosx? δοκίμασα το youtube get δεν κάνει δουλειά. iTubeGrabber... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 iTubeGrabber... Καλα απλα ΤΕΛΕΙΟ! Επιτελους και εψαχνα ενα καλο tube downloader! Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δουλευει με safari ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 iTubeGrabber... ευχαριστώ πολύ γιωργάρα ότι έψαχνα. @ τοξότης70. είναι απο μόνο του ανεξάρτητο πρόγραμμα. give it a try αν δεν σου αρέσει το πετάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Να 'στε καλά παίδες, κ μένα με σώνει όταν πια δν μπορώ να βρώ κάποιο τραγούδι αλλού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 πολυ καλο το κατεβασα και εγω ..θενξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα! Χθές έκλεψαν το laptop της αδερφής μου απο το σπίτι της και κατευθείαν μου γεννήθηκε το εξής ερώτημα: Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για το mbp ώστε να ξέρω που είναι ανά πάσα στιγμή? 'Η κάτι τέτοιο τέλος πάντων ώστε να μπορώ να το βρώ αν γίνει η στραβή και μου το πάρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα! Χθές έκλεψαν το laptop της αδερφής μου απο το σπίτι της και κατευθείαν μου γεννήθηκε το εξής ερώτημα: Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για το mbp ώστε να ξέρω που είναι ανά πάσα στιγμή? 'Η κάτι τέτοιο τέλος πάντων ώστε να μπορώ να το βρώ αν γίνει η στραβή και μου το πάρουν. Για τσέκαρε αυτό: http://www.orbicule.com/undercover/mac/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Πρόγραμμα που να μπορείς να επεξεργαστείς υπότιτλους και να μπορείς να τους αλλάξεις και το μέγεθος της γραμματοσειράς? Επίσης κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα όπως το καταπληκτικό πρόγραμμα AVIAddXSub για Windows που ενσωματώνει τους υπότιτλους στην ταινία σε 1'!!!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερα!Ολοφρεσκος στα μηλαρακια,ειπα κι εγω να κανω μια αποπειρα να μπω στο χωρο μετα απο 15 χρονια με τα παραθυρα αγοραζοντας ενα Macbook 467GR/A 3 γρηγορες αποριες για αρχη! 1)Ενα παραθυρο πως το κανω full screen? 2)Yπαρχει συντομευση στο πληκτρολογιο για να αλλαζω γλωσσα στο πληκτρολογιο η μονο απο το εικονιδιακι πανω αριστερα μπορω? 3)Πως αλλαζω αρχικη σελιδα στο Safari?Προτεινετε καποιον αλλο browser? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.