nuxx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Έχω ένα imac και θέλω να μεταφέρω ένα folder με 90.89 gb (mp3s) σε ένα seagate usb external hard disk 1tb που είναι formaρισμένος σε windows ntfs fle system(έχω κάνει ήδη install το ntfs for mac) και μόλις ξεκινάει την αντιγραφή, μου βγάζει το εξής μύνημα... the finder can't complete the operation because some data in all mp3s (το όνομα του folder είναι all mp3s) can't be read or written. αυτό το folder όμως μπόρεσα να τον αντιγράψω απο ένα άλλο σκληρο δίσκο (fat 32) στον σκληρό δίσκο του imac... (mac os x extended) journaled... δοκίμασα και ένα άλλο folder με λιγότερα mp3s (24.12gb) και πάλι το ίδιο... Επίσης άνοιξα το folder και έκανα edit,select all,και πήγα να τα μεταφέρω στον σκληρό δίσκο, και ΠΑΛΙ το ίδιο... ακριβώς τα ίδια μου κάνει και όταν πάω να τα μεταφέρω πάλι στον western digital usb external hard disk 160gb (fat32) που έχω... έχει κανείς καμμιά ιδέα του ΤΙ γίνεται??? Νομιζω, δεν ειμαι σιγουρος, πως στο MacOS τα NTFS volumes ειναι Read-Only. Αυτο που λες με το NTFS for mac δεν το εχω ξανακουσει. *edit* βρηκα το NTFS-3G 2009.4.4 στο site της Apple http://www.apple.com/downloads/macosx/system_disk_utilities/ntfs3g.html. Το εχεις χρησιμοποιησει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 δεν είναι read only με το πρόγραμμα που σου προανέφερα... μεταφέρω και files 8-9 gb φαντάσου... δοκιμάζω και το πρόγραμμα που λες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 δε σου βγαζει σε παρενθεση ενα Error Code?? (-80 π.χ.??) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 δε σου βγαζει σε παρενθεση ενα Error Code?? (-80 π.χ.??) μου βγάζει error code -36 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Υπαρχει στα windose η επιλογη στο control panel να κανεις show/hide hidden files and folders. Απλως κανεις δεξι κλικ στο αρχειο/φακελο που θες να κρυψεις και διαλεγεις απο τα properties, hidden και apply. Και οποτε θες κανεις show/hide απο το control panel. Στο macos μονο με εντολες στο terminal κλπ γινεται?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Σε Snow Leopard ειχα το ιδιο προβλημα με εναν σκληρο NTFS.. ποτε τον διαβαζε κανονικα (με Write Support) και ποτε οχι (χωρις δηλαδη μονο το Write) Θα σε συμβουλευα να εβαζες ειτε το ntfsMounter, ειτε το Paragon NTFS (απο v.7.0.3 και πανω,οπου υποστηριζεται το Snow Leopard) υ.γ. Το 1 προγραμμα που προτεινα ειναι αποκλειστικα για 10.6 Snow Leopard (βασικα,ξεκλειδωνει το ενσωματωμενο Feature του λειτουργικου), ενω το δευτερο κανει κ για παλιοτερα λειτουργικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Σε Snow Leopard ειχα το ιδιο προβλημα με εναν σκληρο NTFS.. ποτε τον διαβαζε κανονικα (με Write Support) και ποτε οχι (χωρις δηλαδη μονο το Write) Θα σε συμβουλευα να εβαζες ειτε το ntfsMounter, ειτε το Paragon NTFS (απο v.7.0.3 και πανω,οπου υποστηριζεται το Snow Leopard) υ.γ. Το 1 προγραμμα που προτεινα ειναι αποκλειστικα για 10.6 Snow Leopard (βασικα,ξεκλειδωνει το ενσωματωμενο Feature του λειτουργικου), ενω το δευτερο κανει κ για παλιοτερα λειτουργικα.. Καλημέρα! έκανα install το ntfsmounter αλλά δεν είδα καμμία διαφορά...βασικά "λέει" οτι δεν βρίσκει κανένα ntfs volume... o σκληρός δίσκος είναι φορμαρισμένος ntfs, και μέχρι τώρα σβύνω και γράφω οποιοδήποτε αρχείο...(και μεγάλα αρχεία 7-8 gb)... τι άλλο να δοκιμάσω? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:52 ---------- δοκιμάζω και το paragon τώρα...και με αυτό...τίποτα... αυτη την στιγμή αντιγράφω μέσα στον σκληρό δίσκο ένα mkv αρχείο 18.5 gb, και δεν έχω κανένα πρόβλημα... τι κουλό είναι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 δεν ειναι κουλο,κ μενα ετσι μου συνεβη! εβαλα το ntfsmounter κ δουλεψε μολις 1 μερα, αλλα ξαναβαζοντας το paragon ntfs,δουλεψε! εε εξαλου αυτα τα 2 παιζουν σε Snow! οποτε τωρα μην αλλαξεις τπτ σε οτι εχει σχεση με ntfs στο συστημα σου κ δε θα χεις προβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 δεν ειναι κουλο,κ μενα ετσι μου συνεβη! εβαλα το ntfsmounter κ δουλεψε μολις 1 μερα, αλλα ξαναβαζοντας το paragon ntfs,δουλεψε! εε εξαλου αυτα τα 2 παιζουν σε Snow!οποτε τωρα μην αλλαξεις τπτ σε οτι εχει σχεση με ntfs στο συστημα σου κ δε θα χεις προβλημα.. μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά... ΑΚΟΜΑ δεν μπορώ να αντιγράψω το folder... αλλά μπορώ να αντιγράψω μεγάλα αρχεία!!! αυτό είναι το κουλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 ααααα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μηπως παιζει τιποτα με permissions? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 έχει συγχρωνίσει κανείς gmail με imap στο mail ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μηπως παιζει τιποτα με permissions? ούτε αυτό είναι... Το μονο που κανω ειναι να τα αντιγραφω λίγα λίγα, και κάποια συγκεκριμένα folders που δεν τα περνάει, τα αφήνω για το τέλος... Πρώτη φορά έχω απογοητευτεί απο mac... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 έχει συγχρωνίσει κανείς gmail με imap στο mail ? Ναι ( ......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jbeats Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 διαβάζοντας σε ξένες σελίδες , είδα οτι γίνετε να κάνεις εγκατάσταση το snow πάνω από tiger; ισχύει αυτό; γνωρίζει κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.