cassidy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Ναι αλλά από που μπορώ να ορίσω ποιους φακέλους θα κάνε sync σε Lan; Φτιάχνεις ένα χρήστη Α στο ένα mac κι έναν Β στον άλλο, κι ύστερα ορίζεις ποιους φακέλους θα μοιράζονται. Λόγω της φύσης του προγράμματος όμως, τα δεδομένα θα ανεβαίνουν και στο server. Απλά γλιτώνεις το download, το οποίο γίνεται μέσω lan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να καταγράφει αν και τι ώρα έγιναν αποσυνδέσεις στο Internet? Θέλω να τσεκάρω τη γραμμή μου κατά πόσο έφτιαξε ή όχι επειδή τελευταία όλο μου κοβότανε το Internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jbeats Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να καταγράφει αν και τι ώρα έγιναν αποσυνδέσεις στο Internet? Θέλω να τσεκάρω τη γραμμή μου κατά πόσο έφτιαξε ή όχι επειδή τελευταία όλο μου κοβότανε το Internet. αυτό γιατί δεν το τσεκάρεις απο τα logs του ρούτερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα! Μάλλον προοριζομαι για ssd στο mbp μου και έτσι έχω την εξής απορία. Το iTunes διαβάζει αυτόματα τα τραγούδια που υπάρχουν σε εξωτερικούς δίσκους; Γενικά, μπορώ να έχω οργανωμένα τα τραγούδια μου όταν βρισκονται σε εξωτερικό σκληρό ή θα μου βγει το λάδι να το πετύχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Eγώ από εξωτερικό τα τράβηξα όλα τα songs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να καταγράφει αν και τι ώρα έγιναν αποσυνδέσεις στο Internet? Θέλω να τσεκάρω τη γραμμή μου κατά πόσο έφτιαξε ή όχι επειδή τελευταία όλο μου κοβότανε το Internet. Μπορείς να φτιάξεις ένα πολύ απλό bash (και όχι μόνο) script, το οποίο ανά 1/5/10/Χ δευτερόλεπτα θα τυπώνει σε ένα αρχείο το timestamp + (ping προς το internet - π.χ. το site της google). Όποτε θες να το τσεκάρεις, ανοίγεις το αρχείο με τα pings και ψάχνεις να δεις πότε σου'χει κάνει timeouts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 φτιάχνοντας ένα imap account στο Mail, δημιουργείται μια καρτέλα μέσα στα indox αλλά και μια κατηγορία κάτω από τα rss με το όνομα του imap acc που έχω δώσει, στην προκειμένη gmail. έτσι όταν έρχεται ένα mail, εμφανίζεται και στις 2 θέσεις με αποτέλεσμα να πρέπει να το διαγράψω 2 φορές :s το έχει παρατηρήσει κανείς? λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα! Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να πάρω screenshot απτο dvd player την ώρα που παίζει ταινία?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα! Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να πάρω screenshot απτο dvd player την ώρα που παίζει ταινία?? cmd + shift + 3 για screenshot στο mac os . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Επίσης cmd + shift + 4 για να πιάσεις συκεκριμένη περιοχή της οθόνης (επιλέγεις με το ποντίκι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 cmd + shift + 3 για screenshot στο mac os . Επίσης cmd + shift + 4 για να πιάσεις συκεκριμένη περιοχή της οθόνης (επιλέγεις με το ποντίκι). Yeap, τα γνωρίζω αυτά. Δεν μπορούν να φωτογραφήσουν όμως το παράθυρο του dvd player όταν αυτό παίζει κάποια ταινία..φαίνεται ενα παράθυρο με καρό τετραγωνάκια μόνο! Νόμιζα οτι το dvd player είχε κάποιο shortcut για screenshot αλλά δν βρήκα κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 για δοκιμασε αυτο το Widget: http://www.apple.com/downloads/dashboard/business/screenshotplus.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 No luck....το ίδιο αποτέλεσμα, το παράθυρο του dvd player γεμάτο με τατραγωνάκια.. Ωραίο το widget πάντως, θα το κρατήσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 αυτό γιατί δεν το τσεκάρεις απο τα logs του ρούτερ; Πού πάω για να τα δώ? Έχω το modem-router Linksys WAG200G. Που έψαξα δεν βρήκα κάτι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:01 ---------- Μπορείς να φτιάξεις ένα πολύ απλό bash (και όχι μόνο) script, το οποίο ανά 1/5/10/Χ δευτερόλεπτα θα τυπώνει σε ένα αρχείο το timestamp + (ping προς το internet - π.χ. το site της google). Όποτε θες να το τσεκάρεις, ανοίγεις το αρχείο με τα pings και ψάχνεις να δεις πότε σου'χει κάνει timeouts. Πώς το φτιάχνω αυτό το script? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:04 ---------- Άκυρο τα βρήκα τα logs μεσα απο το modem! Thanks!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Έχω ένα imac και θέλω να μεταφέρω ένα folder με 90.89 gb (mp3s) σε ένα seagate usb external hard disk 1tb που είναι formaρισμένος σε windows ntfs fle system(έχω κάνει ήδη install το ntfs for mac) και μόλις ξεκινάει την αντιγραφή, μου βγάζει το εξής μύνημα... the finder can't complete the operation because some data in all mp3s (το όνομα του folder είναι all mp3s) can't be read or written. αυτό το folder όμως μπόρεσα να τον αντιγράψω απο ένα άλλο σκληρο δίσκο (fat 32) στον σκληρό δίσκο του imac... (mac os x extended) journaled... δοκίμασα και ένα άλλο folder με λιγότερα mp3s (24.12gb) και πάλι το ίδιο... Επίσης άνοιξα το folder και έκανα edit,select all,και πήγα να τα μεταφέρω στον σκληρό δίσκο, και ΠΑΛΙ το ίδιο... ακριβώς τα ίδια μου κάνει και όταν πάω να τα μεταφέρω πάλι στον western digital usb external hard disk 160gb (fat32) που έχω... έχει κανείς καμμιά ιδέα του ΤΙ γίνεται??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.