inSync Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 δεν δουλεύει στον finder εννοείς όχι δεν δουλεύει γενικάστον finder μπορείς να κρατάς πατημένο το cmd όταν κάνεις drag-and-drop και τότε κάνει move και όχι copy Ναι βρε guys δεν ήξερα ότι λέτε για τον Finder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex2539 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δυστυχώς για τον finder λέμε... Η έλλειψη cut-past είναι για εμένα το πιο σπαστικό πράγμα... Αλήθεια ποιος ο λόγος να μην υπάρχει? edit: Παντως εγωσε αυτο το θεμα την εχω βρει τη λυση. Εγκατεστησα τον pathfinder που εχει ενα σκασμο δυνατοτητες και τον εβαλα να αντικαταστησει τον finder.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Επειδή δεν το έχω ψάξει, γνωρίζει κανένας κάποιο πρόγραμμα που να κάνει sync αρχεία μεταξύ τον Μac που έχω στο σπίτι; Δηλαδή εάν προσθέσω κάποια κομμάτια μουσικής στο ένα Mac με το που ανοίξω το άλλο mac να τα περάσει και εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis@me Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Επειδή δεν το έχω ψάξει, γνωρίζει κανένας κάποιο πρόγραμμα που να κάνει sync αρχεία μεταξύ τον Μac που έχω στο σπίτι; Δηλαδή εάν προσθέσω κάποια κομμάτια μουσικής στο ένα Mac με το που ανοίξω το άλλο mac να τα περάσει και εκεί. Μάστορα αν βρεις κανένα με ενδιαφέρει Ταμάλα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω πως αυτή τη δουλειά την κάνει το ChronoSync. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 αυτο ειναι τσαμπα http://www.designersdomain.com/filesync/index.html οπως και το rsync που ειναι ηδη εγκατεστημενο το οποιο μπορεις να δεις πως δουλευει απο τα man pages (man rsync ).Υπαρχουν και διαφοροι web τροποι πχ dropbox ,foldershare κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 αυτο ειναι τσαμπα http://www.designersdomain.com/filesync/index.html οπως και το rsync που ειναι ηδη εγκατεστημενο το οποιο μπορεις να δεις πως δουλευει απο τα man pages (man rsync ).Υπαρχουν και διαφοροι web τροποι πχ dropbox ,foldershare κλπ Το dropbox κάνει και LAN sync Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ναι αλλά από που μπορώ να ορίσω ποιους φακέλους θα κάνε sync σε Lan; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Πως γράφουμε το...μηλαράκι? Cmd+ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Πως γράφουμε το...μηλαράκι? Cmd+ ? Alt + Shift + K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Κλασσικά...ευχαριστώ και παλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 υπάρχει άξιος αντικαταστάτης του visualhub? Αρχίζει πλέον να μου κάνει νερά με την κωδικοποίηση mkv σε mp4 Τα βίντεο σε mp4 δεν έχουν συνεχόμενη ροή... σαν να χάνουν frames. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδιά , μήπως έχει βρεθεί λύση για την παραμετροποιηση των παραθύρων να ανοίγουν πάντα σε μεγάλο μεγεθος ή έστω μεγαλύτερο από το προτυνομενο ; Επισεις κανά νέο για Skin-αρισμα του Snow ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Κυκλοφόρησε και το Growl σε 64-bit έκδοση!!!! http://growl.info/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει πρόγραμμα OCR με υποστήριξη ελληνικών? Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.