Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν δουλεύει στον finder εννοείς όχι δεν δουλεύει γενικά

στον finder μπορείς να κρατάς πατημένο το cmd όταν κάνεις drag-and-drop και τότε κάνει move και όχι copy

Ναι βρε guys δεν ήξερα ότι λέτε για τον Finder

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δυστυχώς για τον finder λέμε...

Η έλλειψη cut-past είναι για εμένα το πιο σπαστικό πράγμα...

Αλήθεια ποιος ο λόγος να μην υπάρχει?

edit: Παντως εγωσε αυτο το θεμα την εχω βρει τη λυση. Εγκατεστησα τον pathfinder που εχει ενα σκασμο δυνατοτητες και τον εβαλα να αντικαταστησει τον finder....

Επειδή δεν το έχω ψάξει, γνωρίζει κανένας κάποιο πρόγραμμα που να κάνει sync αρχεία μεταξύ τον Μac που έχω στο σπίτι;

Δηλαδή εάν προσθέσω κάποια κομμάτια μουσικής στο ένα Mac με το που ανοίξω το άλλο mac να τα περάσει και εκεί.

Επειδή δεν το έχω ψάξει, γνωρίζει κανένας κάποιο πρόγραμμα που να κάνει sync αρχεία μεταξύ τον Μac που έχω στο σπίτι;

Δηλαδή εάν προσθέσω κάποια κομμάτια μουσικής στο ένα Mac με το που ανοίξω το άλλο mac να τα περάσει και εκεί.

Μάστορα αν βρεις κανένα με ενδιαφέρει Ταμάλα!!!! :devil:

αυτο ειναι τσαμπα http://www.designersdomain.com/filesync/index.html οπως και το rsync που ειναι ηδη εγκατεστημενο το οποιο μπορεις να δεις πως δουλευει απο τα man pages (man rsync ).Υπαρχουν και διαφοροι web τροποι πχ dropbox ,foldershare κλπ

αυτο ειναι τσαμπα http://www.designersdomain.com/filesync/index.html οπως και το rsync που ειναι ηδη εγκατεστημενο το οποιο μπορεις να δεις πως δουλευει απο τα man pages (man rsync ).Υπαρχουν και διαφοροι web τροποι πχ dropbox ,foldershare κλπ

Το dropbox κάνει και LAN sync

υπάρχει άξιος αντικαταστάτης του visualhub?

Αρχίζει πλέον να μου κάνει νερά με την κωδικοποίηση mkv σε mp4

Τα βίντεο σε mp4 δεν έχουν συνεχόμενη ροή... σαν να χάνουν frames.

Ρε παιδιά , μήπως έχει βρεθεί λύση για την παραμετροποιηση των παραθύρων να ανοίγουν πάντα σε μεγάλο μεγεθος ή έστω μεγαλύτερο από το προτυνομενο ; Επισεις κανά νέο για Skin-αρισμα του Snow ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...