alex2539 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ρε παιδια, τελικα υπαρχει τροπος για cut-paste στο snow leopard? οτι εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης, δεν λειτουργησε. Μηπως καποιος εχει βρει τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inSync Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ρε παιδια, τελικα υπαρχει τροπος για cut-paste στο snow leopard?οτι εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης, δεν λειτουργησε. Μηπως καποιος εχει βρει τιποτα? cmd+x -> Cut cmd+c -> Copy cmd+v -> Paste ????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μόλις πέρασα σε 10.6.2 και μου πάγωσε το iStat Menus. "Could not load time & date module" Το ίδιο με όλα τα modules. Φαντάζομαι, ναι περιμένουμε update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μια χαρά μου παίζει το istat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μια χαρά μου παίζει το istat. Και σε μένα επίσης μια χαρά είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Και απο μενα, ολα μια χαρα γενικοτερα. iStat παιζει κανονικοτατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex2539 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 cmd+x -> Cutcmd+c -> Copy cmd+v -> Paste ????????? Λεω στον finder με δεξι κλικ. Μονο copy paste εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Στον finder για να κάνεις μεταφορά, απλά μεταφέρεις το αρχείο από τον έναν φάκελο στον άλλον. Η λειτουργία cut + paste δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Όταν έχω ένα αρχείο σπασμένο σε πολλά zip ή rar και τα διαλέγω όλα και κλικάρω να τα κάνει extract αντί να δημιουργήσει το αρχείο τα αποσυμπιέζει το καθένα ξεχωριστά.Τι πρέπει να κάνω για να τα αποσυμπιέσει κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Όταν έχω ένα αρχείο σπασμένο σε πολλά zip ή rar και τα διαλέγω όλα και κλικάρω να τα κάνει extract αντί να δημιουργήσει το αρχείο τα αποσυμπιέζει το καθένα ξεχωριστά.Τι πρέπει να κάνω για να τα αποσυμπιέσει κανονικά; Αν τα αρχεία είναι της μορφής: .r01, .r02, .r03 κλπ χρησιμοποιείς το unrarx (http://www.unrarx.com/) Αν είναι της μορφής πχ: .avi.001, .avi.002, .avi.003 κλπ χρειάζεσαι κάτι του στυλ Miso-J (http://miso-j.mac.findmysoft.com/) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george263 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Και σε μένα επίσης μια χαρά είναι! αν μιλάμε για αυτό που εμφανίζει διάφορα και τις θερμοκρασίες στον υπολογιστή και εμένα μου το δείχνει μια χαρά ... να ρωτήσω και κάτι ακόμα: σε ποιες θερμοκρασίες είστε? εμένα μου βγάζει: hd περιπου 38 cpu 32 το ένα 36 το άλλο ambient (ανάθεμα και αν ξέρω τι είναι) 21 memory controller 35 northebridge 54 northbridge 1 39 σε εσάς βγάζει κάτι αντίστοιχο? imac 2.6 GHz intel core 2 duo 2 GB ram 1067 MHz DDR3 ευχαριστώ πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 cmd+x -> Cutcmd+c -> Copy cmd+v -> Paste ????????? Δοκίμασα το cmd+x αλλά τίποτα. Είσαι σίγουρος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δεν δουλεύει το cmd + X σε Mac OS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δεν δουλεύει το cmd + X σε Mac OS. δεν δουλεύει στον finder εννοείς όχι δεν δουλεύει γενικά στον finder μπορείς να κρατάς πατημένο το cmd όταν κάνεις drag-and-drop και τότε κάνει move και όχι copy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.