nuxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα! Πάω να κάνω eject τον σκληρό δίσκο που χρησιμοποιώ για το Time Machine και μου πετάει το παρακάτω μήνυμα ""Time Machine wasn't ejected because one or more programs may be using it"". Πώς βρίσκω ποιά προγράμματα τον χρησιμοποιούν και πώς τα τερματίζω? Πάντως δεν τρέχει κάποιο πρόγραμμα. Αν το κλεισεις "Turn Time Machine Off" μετα μπορεις να κανεις eject τον σκληρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Αν το κλεισεις "Turn Time Machine Off" μετα μπορεις να κανεις eject τον σκληρο? Ούτως ή άλλος off τον έχω πάντα γιατί θέλω να κάνω manual backup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsddd Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ξερει καποιος κανενα προγραμμα με το οποιο μπορω να ενσωματωσω του υποτιτλους .srt κτλ σε ενα avi video??? Θελω να τους κανω baked στο video και οχι απλα να περιεχονται στο ιδιο αρχειο οπως κανει πχ το avisub. Το mediaplayer που εχω για την τηλεοραση δυστηχως δεν υποστηριζει ελληνικες γραμματοσειρες κι αυτη ειναι η μονη λυση. Οποιος γνωριζει κατι θα βοηθησει ιδιαιτερως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ippotas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Τι πρεπει να κανω για να δω μεσω vlc τους υποτιτλους και να μην τους βγαζει τους μισους ετσι---> Μιλαω για Snow L. OS Και vlc 64 Bit ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ξερει καποιος κανενα προγραμμα με το οποιο μπορω να ενσωματωσω του υποτιτλους .srt κτλ σε ενα avi video???Θελω να τους κανω baked στο video και οχι απλα να περιεχονται στο ιδιο αρχειο οπως κανει πχ το avisub. Το mediaplayer που εχω για την τηλεοραση δυστηχως δεν υποστηριζει ελληνικες γραμματοσειρες κι αυτη ειναι η μονη λυση. Οποιος γνωριζει κατι θα βοηθησει ιδιαιτερως. Εγώ για αυτή τη δουλειά χρησιμοποιούσα το SubMerge και πλέον χρησιμοποιώ το μεγάλο αδερφάκι του (που δεν είναι, όμως, δωρεάν) το RoadMovie. Βέβαια το χρησιμοποιώ για να ενσωματώνω υπότιτλους και να κωδικοποιώ ταυτόχρονα ταινίες για iPodTouch/iPhone. Ίσως υπάρχει κάτι πιο γρήγορο αποκλειστικά για ενσωμάτωση υποτίτλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Τι πρεπει να κανω για να δω μεσω vlc τους υποτιτλους και να μην τους βγαζει τους μισους ετσι---> Μιλαω για Snow L. OS Και vlc 64 Bit ευχαριστω!! Πρέπει να βάλεις το Encoding των υποτίτλων από τα Preferences σε ISO-8859-7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ippotas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Πρέπει να βάλεις το Encoding των υποτίτλων από τα Preferences σε ISO-8859-7 thnx φιλος αλλα κανει τα ιδια δεν αλλαξε κατι... καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsddd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Εγώ για αυτή τη δουλειά χρησιμοποιούσα το SubMerge και πλέον χρησιμοποιώ το μεγάλο αδερφάκι του (που δεν είναι, όμως, δωρεάν) το RoadMovie. Βέβαια το χρησιμοποιώ για να ενσωματώνω υπότιτλους και να κωδικοποιώ ταυτόχρονα ταινίες για iPodTouch/iPhone. Ίσως υπάρχει κάτι πιο γρήγορο αποκλειστικά για ενσωμάτωση υποτίτλων. Σ ευχαριστω παρα πολυ! Δεν το θελω για καμια εμπορικη χρηση οποτε..... Δοκιμασα το δευτερο που ειπες αλλα και παλι τους υποτιτλους δεν τους καιει πανω στο video. Επειδη το media player που εχω παιζει μονο avi, δοκιμασα να κανω μετατροπη το mov που μου εδωσε το road movie με το anydvd converter. Τους υποτιτλους ομως δεν τους βλεπει τωρα θα δω και το submerge ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:20 ---------- δυστηχως το submerge σε snow leopard δεν...... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:21 ---------- thnx φιλος αλλα κανει τα ιδια δεν αλλαξε κατι...καμια ιδεα? Δοκιμασες να το βαλεις σε UTF-8 ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ippotas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δοκιμασες να το βαλεις σε UTF-8 ??? το κανα φιλε και αυτο αλλα το μονο που καταφερα ειναι να αλλαξουν τα σχεδιακια στα αλαμπουρνεζικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsddd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 το κανα φιλε και αυτο αλλα το μονο που καταφερα ειναι να αλλαξουν τα σχεδιακια στα αλαμπουρνεζικα Κατεβασε το perian και το flip4mac wmv. Λογικα ετσι θα τα παιξει το quick time. και τα δυο plugin ειναι free απ τη μανα τους Αν και παλι δεν παιζει ελα σε παρακαλω να τα σπασουμε μαζι!!! Εγω παλι βρηκα πως μπορω να κανω τη μετατροπη που θελω αλλα αν ειναι να κανω convert αυτο που κατεβασα με το Roadmovie για να πρεπει να περασω μετα το αρχειο σε final cut και να redaρω σαν να το μονταρα εγω.....για να το κανω τελικα avi αστα να πανε. Υπαρχει καποια αλλη λυση εστω και για windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ippotas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Κατεβασε το perian και το flip4mac wmv. Λογικα ετσι θα τα παιξει το quick time.και τα δυο plugin ειναι free απ τη μανα τους Αν και παλι δεν παιζει ελα σε παρακαλω να τα σπασουμε μαζι!!! Οχι ρε φιλε και δεν ηθελα να το σπασω το ειχα σε εκτιμιση εως τωρα καμια εναλακτικη? ,ελα σκεφτειτε κατι δε μπορει σε λιγο θα μας την πουν οι windowsakides οτι δεν μπορουμε να δουμε μια ταινια απλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsddd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Οχι ρε φιλε και δεν ηθελα να το σπασω το ειχα σε εκτιμιση εως τωρα καμια εναλακτικη? ,ελα σκεφτειτε κατι δε μπορει σε λιγο θα μας την πουν οι windowsakides οτι δεν μπορουμε να δουμε μια ταινια απλα Τελικα εμεις και τα pcια μας ειμαστε μονο να τις φτιαχνουμε και οχι να τις βλεπουμε να τους πεις...... να δουμε... Κοιταξε και στο ινσομνια στο τοπικ χρησιμα προγραμματα για mac και λογικα θα βρεις κατι. Εγω αυτο που ξερω παντως ειναι οτι ολα τα προβληματα τουλαχιστον σε μενα (και κυριως τις ασυμβατοτητες) τις δημιουργησε το snow. Και πραγματικα ειμαι στο τσακ να το βγαλω και να ξαναμπει το σκετο leopard. Ειπαμε περναει ενας μηνας, παμε για δευτερο και οι @@ συνεχιζονται. Και τι να τα κανω τα 64bit του οταν τα προγραμματα που θα πρεπε να ναι σ αυτα δεν τρεχουν καλα καλα ουτε στις εκδοσεις που ειχα παλιοτερα...αρκετα ειπα για σημερα....καλη επιτυχια στην αναζητηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Οχι ρε φιλε και δεν ηθελα να το σπασω το ειχα σε εκτιμιση εως τωρα καμια εναλακτικη? ,ελα σκεφτειτε κατι δε μπορει σε λιγο θα μας την πουν οι windowsakides οτι δεν μπορουμε να δουμε μια ταινια απλα Το αρχείο στο screenshot σου έχει κατάληξη .divx. Δοκίμασε να την αλλάξεις σε .avi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δοκιμασα το δευτερο που ειπες αλλα και παλι τους υποτιτλους δεν τους καιει πανω στο video.Επειδη το media player που εχω παιζει μονο avi, δοκιμασα να κανω μετατροπη το mov που μου εδωσε το road movie με το anydvd converter. Τους υποτιτλους ομως δεν τους βλεπει ?! Πώτς γένεν αυτό; Κατ' αρχάς αν στις επιλογές κάνεις export for : flattened (keeps current format) , δεν κρατάει το πράγματι το format; Δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μην σου καίει τους υπότιτλους πάνω στο βίντεο. Αυτή υποτίθεται ότι είναι η δουλειά του! Όπως είπα το χρησιμοποιώ για το iPod και φυσικά δεν υπάρχει επιλογή να βάλω και να βγάλω τους υπότιτλους, φαίνονται να είναι ενσωματωμένοι και καμένοι πάνω στην εικόνα. Πολύ περίεργο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα! Συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς να το ψάξω.. Θα ήθελα να βάλω στην top bar του mbp μερικές ενδείξεις όπως τη θερμοκρασία του συστήματος, το φορτίο της cpu κτλ.Υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσα στον υπολογιστή ή πρέπει να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.