Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και ερχομαι τωρα εγω, οντας ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ με mac-os και κανω την εξης ερωτηση...

Μπορω να σεταρω snow-leopard στο pc μου?? Αν ναι, θα ειναι οντως λειτουργικη η κατασταση? Θα εχω προβλημα με drivers, προγραμματα κτλ?? Θενκ γιου εκ των προτερων...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Και ερχομαι τωρα εγω, οντας ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ με mac-os και κανω την εξης ερωτηση...

Μπορω να σεταρω snow-leopard στο pc μου?? Αν ναι, θα ειναι οντως λειτουργικη η κατασταση? Θα εχω προβλημα με drivers, προγραμματα κτλ?? Θενκ γιου εκ των προτερων...

Ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250868&page=183

Ερώτηση: Έχω στον imac μου ενεργοποιημένο το time machine και τραβάω backups στον εξωτερικό σκληρό μου. Μπορώ να κάνω share τον σκληρό αυτό μέσω wifi ώστε να τον βλέπει το macbook μου και να μπορεί να κάνει restore κάποια αρχεία(itunes library etc) ? Και αν επιλέξω restore στο macbook θα αντιγράψει όλο το φάκελο itunes ή μόνο όσα αρχεία προστέθηκαν-αφαιρέθηκαν?? Όλα αυτά σε μια ύστατη προσπάθεια να συνγχρονίζω itunes-iphoto

Θα κανω κι εγω την ερωτηση μου καθως σε λιγες μερες θα κανω την μεταβαση σε μακ. Υπαρχει εγγενης λυση για χρηση του Eviews σε μακ? 'Η μονο μεσω bootcamp? Xρησιμοποιει κανεις αυτο το προγραμμα?

Το έψαχνα πέρσι τέτοια εποχή. Τότε δεν υπήρχε έκδοση για mac και έκανα τη δουλειά μου με parallels.

Eυχαριστω για την απαντηση! Δουλευε απροβληματιστα το προγραμμα?

Νομιζω πως υπαρχει τροπος, αλλα θα ειναι σαν να βαζεις λαστιχα ποδηλατου σε Ferrari !! (Σημ. ... και το Πιι-Σιι ΔΕΝ ειναι ... Ferrari !!!)

:-D:-D:-D:-D

εχω snow leopard retail ( με πυρηνα vanilla)σε hackintosh και πιστεψε με παει γρηγοροτερα απο ενα macbook ε επεξεργαστη στα 2.6 , 4γιγα μνημη και 9400 nvidia. Ο υπολογιστης μου ειναι εχει ΙΝΤΕL 8400, 9800 GT,2GB μνήμη και ΜΒ ASUS P5K-VM.

εχω snow leopard retail ( με πυρηνα vanilla)σε hackintosh και πιστεψε με παει γρηγοροτερα απο ενα macbook ε επεξεργαστη στα 2.6 , 4γιγα μνημη και 9400 nvidia. Ο υπολογιστης μου ειναι εχει ΙΝΤΕL 8400, 9800 GT,2GB μνήμη και ΜΒ ASUS P5K-VM.

αυτήν την έκδοση την βρήκες κάπου?

κυκλοφορεί?

Προσπαθω εδω και καιρο να σεταρω το mail του leopard ωστε να μπορει να βλεπει το yahoo mail που εχω. Οτι κι αν εχω δοκιμασει δεν καταφερα τπτ.. Μπορει να βοηθησει καποιος? Πανω απ ολα γινεται αυτο που θελω?? Στο iphone πχ με το που εδωσα account και pass τ αναγνωρισε χωρις προβλημα.

εβαλα κι εγω αυτη την εκδοση, αλλα δεν βρισκω driver για asus 8600 gts .

Εσυ ποιον driver εβαλες και που τον βρηκες ?

Καλησπέρα! Πάω να κάνω eject τον σκληρό δίσκο που χρησιμοποιώ για το Time Machine και μου πετάει το παρακάτω μήνυμα ""Time Machine wasn't ejected because one or more programs may be using it"". Πώς βρίσκω ποιά προγράμματα τον χρησιμοποιούν και πώς τα τερματίζω? Πάντως δεν τρέχει κάποιο πρόγραμμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...