Whiteyez Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Χμμμ, άρα στο λειτουργικό υπάρχουν όλοι οι drivers από όλα τα Mac και δεν εγκαθιστά στον σκληρό μόνο αυτά που χρειάζεται το συγκεκριμένο σύστημα από το DVD κατά την αρχική εγκατάσταση. Αυτό είναι που με προβλημάτιζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Ακριβως αυτο που λες γινεται! Υπαρχουν ολοι οι drivers εγκατεστημενοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Βέβαια, αφού το dvd με το λειτουργικό, είναι ένα για όλα τα αντίστοιχα Μακμπουκ της εποχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα! Συναντάω ένα πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους. Μου τους δείχνει μια χαρά εκτός απο το Α κεφαλαίο τονούμενο η μή. Δηλαδή όταν μια λέξη αρχίζει απο το γράμμα Α τότε δεν μου το δείχνει π.χ. τη λέξη " Άνετος¨μου την δείχνει " 'νετος". Έχω περάσει τo πρόγραμμα: Perian. Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisgti Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδες, υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει τ δουλεια του appzapper αλλα να ειναι open source? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα! Συναντάω ένα πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους. Μου τους δείχνει μια χαρά εκτός απο το Α κεφαλαίο τονούμενο η μή. Δηλαδή όταν μια λέξη αρχίζει απο το γράμμα Α τότε δεν μου το δείχνει π.χ. τη λέξη " Άνετος¨μου την δείχνει " 'νετος". Έχω περάσει τo πρόγραμμα: Perian. Τι φταίει? Επελεξε greek windows encoding κ θα δεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisgti Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδες, υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει τ δουλεια του appzapper αλλα να ειναι open source? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδες, υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει τ δουλεια του appzapper αλλα να ειναι open source? Ναι υπαρχει και ειναι το appcleaner. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Επελεξε greek windows encoding κ θα δεις.. Thanks! Κάτι απλό που δεν έχω καταλάβει. Τι συνδέω στην υποδοχή audio line in και τι στην υποδοχή audio line out στο laptop? Όταν θα συνδέσω το laptop στην TV το καλώδιο ήχου που το συνδέω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Line-in: είσοδος ήχου προς το macbook (πχ για εγγραφή). Line-out: έξοδος ήχου από το macbook (πχ για να παίζει ο ήχος από την tv). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δηλαδή αν έχω ένα μικρόφωνο το συνδέω εκεί που έχει ένα εικονίδιο με ακουστικά? Επίσης για να μεταφέρω τον ήχο του laptop στην tv συνδέω το καλώδιο πάλι στα ακουστικά και αν θέλω τον ήχο της τηλεόρασης να τον μεταφέρω στο laptop τότε το συνδέω στο άλλο εικονίδιο? http://www.apple.com/macbookpro/specs.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisgti Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 οταν κλεινω το "καπακι" απο το macbook air κοβεται η συνδεση του ιντερνετ.πως μπορω να το σταματησω αυτο?δηλαδη να μην χανω την συνδεση...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 οταν κλεινω το "καπακι" απο το macbook air κοβεται η συνδεση του ιντερνετ.πως μπορω να το σταματησω αυτο?δηλαδη να μην χανω την συνδεση...! όταν κλείνεις το καπάκι το mac μπαίνει σε sleep mode.... όλα σταματάνε όχι μόνο το internet... προφανώς θες να τρέχει το internet για να κατεβάζεις κάτι... υπάρχουν 1-2 τρόποι για να μη μπαίνει σε sleep mode ένας πχ είναι αφού το κλείσεις να συνδέσεις μια usb συσκευή που "ανοίγει" ΑΛΛΑ δεν το συνιστώ γιατί γενικά δεν είναι καλό το laptop να δουλεύει με κλειστό καπάκι εγω εναλλακτικά απλώς βαζω τη φωτεινότητα της οθόνης στο 0 για να μη με ενοχλεί..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δηλαδή αν έχω ένα μικρόφωνο το συνδέω εκεί που έχει ένα εικονίδιο με ακουστικά? Όχι βέβαια! Ακριβώς ανάποδα! Επίσης για να μεταφέρω τον ήχο του laptop στην tv συνδέω το καλώδιο πάλι στα ακουστικά και αν θέλω τον ήχο της τηλεόρασης να τον μεταφέρω στο laptop τότε το συνδέω στο άλλο εικονίδιο? http://www.apple.com/macbookpro/specs.html Τώρα τα λες σωστά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 όταν κλείνεις το καπάκι το mac μπαίνει σε sleep mode.... όλα σταματάνε όχι μόνο το internet... προφανώς θες να τρέχει το internet για να κατεβάζεις κάτι... υπάρχουν 1-2 τρόποι για να μη μπαίνει σε sleep mode ένας πχ είναι αφού το κλείσεις να συνδέσεις μια usb συσκευή που "ανοίγει" ΑΛΛΑ δεν το συνιστώ γιατί γενικά δεν είναι καλό το laptop να δουλεύει με κλειστό καπάκι εγω εναλλακτικά απλώς βαζω τη φωτεινότητα της οθόνης στο 0 για να μη με ενοχλεί..... Για να μην μπει σε sleep mode με κλειστό καπάκι πρέπει να έχεις: - Εξωτερική οθόνη - Εξωτερικό πληκτρολόγιο και ποντίκι - Τροφοδοσία από ρεύμα (όχι σκέτη μπαταρία) Αν έχεις όλα αυτά, κλείνοντας το καπάκι, το macbook θα μπει σε sleep mode ΑΛΛΑ πατώντας ένα πλήκτρο στο (εξωτερικό) πληκτρολόγιο ή το ποντίκι, θα ξυπνήσει αμέσως ξανά και θα μπορείς να το δουλεύεις με την εξωτερική οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.