kpartsi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Iσχύει ότι τα παιχνίδια τρέχουν καλύτερα αν τα τρέξουμε σε WinOs, μέσω του BootCamp? Bootcamp σε σχέση με VMware Fusion ή Parallels;;;;; Ισχύει και παραϊσχύει!!!!! Τεράστια διαφορά!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Πώς μπορώ να πειράξω τα χρώματα στην οθόνη? Έχω το MacBook Pro Unibody. Γενικά πώς κάνω τα χρώματα παράδειγμα πιο έντονα? Επίσης πώς θα κάνω την σελίδα http://live24.gr/ να πάιξει μέσω κάποιου browser ? Έχω περάσει το plugin Flip4Mac WMP αλλά δε...Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 ξερει κανεις καποιο προγραμμα για κολαζ φωτογραφιων?open source κατα προτιμηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Bootcamp σε σχέση με VMware Fusion ή Parallels;;;;;Ισχύει και παραϊσχύει!!!!! Τεράστια διαφορά!!!!! Σωστά, δεν ήμουν σαφής. Εννοώ αν το ίδιο game που το τρέχω σε Μακ και βγάζει πχ 20fps, σε έκδοση για Win, στα Win, θα βγάζει παραπάνω fps με το ίδιο hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Σωστά, δεν ήμουν σαφής. Εννοώ αν το ίδιο game που το τρέχω σε Μακ και βγάζει πχ 20fps, σε έκδοση για Win, στα Win, θα βγάζει παραπάνω fps με το ίδιο hardware. Στα περισσοτερα παιχνιδια , θα ισχυει κατι τετοιο, λογω οτι τα windows εχουν πολυ καλυτερους drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisgti Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 παιδια επειδη το itunes δεν με βολευε ουτε στα windows αλλα ουτε και στο mac τωρα, υπαρχει καποιο προγραμμα σαν το wmp να πετας μεσα το φακελο με τα τραγουδια που θες και να το ακους, γιατι με το itunes δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 παιδια επειδη το itunes δεν με βολευε ουτε στα windows αλλα ουτε και στο mac τωρα, υπαρχει καποιο προγραμμα σαν το wmp να πετας μεσα το φακελο με τα τραγουδια που θες και να το ακους, γιατι με το itunes δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε!!! Για δοκίμασε το Cog. Είναι free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisgti Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Για δοκίμασε το Cog. Είναι free θα το δοκιμασω το απογευματακι μιας και τωρα ειμαι στη δουλεια... thanks anyway! μολις το εβαλα..πολυ ωραιο κ ευχρηστο..με λιγα λογια τα σπαει σε σχεση με το itunes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα όπου να καταχωρείς μέσα διάφορες σημαντικές πληροφορίες αλλά για να μπορέσεις να τις δείς να σου ζητάει κωδικό? Κάτι σαν την εφαρμογή 1Password στο iPhone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μήπως σε βολεύει κάτι από αυτά; http://www.taoeffect.com/espionage/ http://www.acrylicapps.com/wallet/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Το 2o link μάλλον κάνει αυτό που θέλω! Σε ευχαριστώ για την βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 To 1Password υπάρχει ανεξάρτητα από το iPhone και είναι καταπληκτικό πρόγραμμα. Όχι μόνο για τέτοιους κωδικούς αλλά και για την πλοήγηση στο ίντερνετ, μια που μπορείς να έχεις εκεί όλους τους κωδικούς τον ιστοσελίδων σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 παιδια επειδη το itunes δεν με βολευε ουτε στα windows αλλα ουτε και στο mac τωρα, υπαρχει καποιο προγραμμα σαν το wmp να πετας μεσα το φακελο με τα τραγουδια που θες και να το ακους, γιατι με το itunes δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε!!! Επισης φιλε δοκιμασε κ το Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα, παρήγγειλα χτες ένα Μacbook Pro 13" και το ερώτημα μου είναι το εξής. Άν βάλω τον SSD που έχω το λειτουργικό από το Mac Pro στο Macbook Pro θα παίξει τρέξει απροβλημάτιστα το OS Χ; Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι παρόμοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Ναι , θα παιξει απροβληματιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.