Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Iσχύει ότι τα παιχνίδια τρέχουν καλύτερα αν τα τρέξουμε σε WinOs, μέσω του BootCamp?

Bootcamp σε σχέση με VMware Fusion ή Parallels;;;;;

Ισχύει και παραϊσχύει!!!!! Τεράστια διαφορά!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πώς μπορώ να πειράξω τα χρώματα στην οθόνη? Έχω το MacBook Pro Unibody. Γενικά πώς κάνω τα χρώματα παράδειγμα πιο έντονα? Επίσης πώς θα κάνω την σελίδα http://live24.gr/ να πάιξει μέσω κάποιου browser ? Έχω περάσει το plugin Flip4Mac WMP αλλά δε...Τι φταίει?

Bootcamp σε σχέση με VMware Fusion ή Parallels;;;;;

Ισχύει και παραϊσχύει!!!!! Τεράστια διαφορά!!!!!

Σωστά, δεν ήμουν σαφής.

Εννοώ αν το ίδιο game που το τρέχω σε Μακ και βγάζει πχ 20fps, σε έκδοση για Win, στα Win, θα βγάζει παραπάνω fps με το ίδιο hardware.

Σωστά, δεν ήμουν σαφής.

Εννοώ αν το ίδιο game που το τρέχω σε Μακ και βγάζει πχ 20fps, σε έκδοση για Win, στα Win, θα βγάζει παραπάνω fps με το ίδιο hardware.

Στα περισσοτερα παιχνιδια , θα ισχυει κατι τετοιο, λογω οτι τα windows εχουν πολυ καλυτερους drivers.

παιδια επειδη το itunes δεν με βολευε ουτε στα windows αλλα ουτε και στο mac τωρα, υπαρχει καποιο προγραμμα σαν το wmp να πετας μεσα το φακελο με τα τραγουδια που θες και να το ακους, γιατι με το itunes δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε!!!:-(

παιδια επειδη το itunes δεν με βολευε ουτε στα windows αλλα ουτε και στο mac τωρα, υπαρχει καποιο προγραμμα σαν το wmp να πετας μεσα το φακελο με τα τραγουδια που θες και να το ακους, γιατι με το itunes δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε!!!:-(

Για δοκίμασε το Cog. Είναι free :-)

Για δοκίμασε το Cog. Είναι free :-)

θα το δοκιμασω το απογευματακι μιας και τωρα ειμαι στη δουλεια...

thanks anyway!

μολις το εβαλα..πολυ ωραιο κ ευχρηστο..με λιγα λογια τα σπαει σε σχεση με το itunes

Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα όπου να καταχωρείς μέσα διάφορες σημαντικές πληροφορίες αλλά για να μπορέσεις να τις δείς να σου ζητάει κωδικό? Κάτι σαν την εφαρμογή 1Password στο iPhone.

To 1Password υπάρχει ανεξάρτητα από το iPhone και είναι καταπληκτικό πρόγραμμα. Όχι μόνο για τέτοιους κωδικούς αλλά και για την πλοήγηση στο ίντερνετ, μια που μπορείς να έχεις εκεί όλους τους κωδικούς τον ιστοσελίδων σου.

Επισης φιλε δοκιμασε κ το Vox

Καλημέρα, παρήγγειλα χτες ένα Μacbook Pro 13" και το ερώτημα μου είναι το εξής. Άν βάλω τον SSD που έχω το λειτουργικό από το Mac Pro στο Macbook Pro θα παίξει τρέξει απροβλημάτιστα το OS Χ; Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι παρόμοιο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...