Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Στο Mail μου έβγαζε ένα θαυμαστικό μέσα σε ένα τρίγωνο δίπλα σε ένα από τους λογαριασμούς, τι σημαίνει; Πάτα το τρίγωνο να δεις το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverthan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Πάτα το τρίγωνο να δεις το πρόβλημα. (Νομίζω ότι) το πάτησα αλλά δεν έβγαζε τίποτα, έκανα ένα get new mail σε ένα άλλο λογαριασμό και έφυγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 (Νομίζω ότι) το πάτησα αλλά δεν έβγαζε τίποτα, έκανα ένα get new mail σε ένα άλλο λογαριασμό και έφυγε. Kανονικά πατάς το τρίγωνο με το θαυμαστικό και σου βγάζει ένα pop-up window με την επεξήγηση του προβλήματος για το συγκεκριμένο account (πχ server timed out ή server unavailable). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Υπάρχει κάποιςο τρόπος όταν πατάω το κόκκινο κυκλακι σε μια εφαρμογή να τερματίζει όπως στα Windows και όχι να τρέχει στο background? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 silverthan: Συνήθως το τριγωνάκι είναι προσωρινό πρόβλημα σύνδεσης με τον Server, οπότε μετά από λίγο φεύγει (πατώντας ξανά Get Mail). kdiamant: Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου, η συμβουλή μου, όμως, είναι να συνηθίσεις να χρησιμοποιείς τα Shortcuts: Cmd+Tab = Αλλαγή Εφαρμογών. Cmd+Q (το διπλανό κουμπί δηλαδή) = Κλείσιμο Εφαρμογής Cmd+W (το παραδιπλανό κουμπί) = Κλείσιμο παράθυρου Επίσης, υπάρχει η λύση να συνηθίσεις να... μην κλείνεις τα προγράμματα. Προσωπικά τα έχω όλα ανοιχτά συνεχώς. Γιατί δηλαδή να κλείσεις το Safari ή το iTunes; Άστα να υπάρχουν ανοιχτά. Και κειμενογράφους μπορείς να αφήνεις ανοιχτούς, εγώ πχ αφήνω και το Sibelius που τρώει μνήμη (είναι πρόγραμμα δημιουργίας παρτιτούρας και φορτώνει ήχους) και δε βλέπω καμία καθυστέρηση στο μηχάνημα. Κατά καιρούς άμα θέλω να κάνω κάτι πιο βαρύ, κλείνω τα πολύ βαριά και αφήνω τα must (iCal, Skype, Adium, Transmission, iChat, Mail). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Όταν είχα πρωτοπάρει Mac είχα πρόβλημα με το κλείσιμο τον προγραμμάτων λόγο συνήθειας από τα Windows, αλλά στην πορεία το συνήθισα, και χρησιμοποιώ τα Shortcuts όπως λέει ο Manuel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 έχω κάποια ελληνικά κομμάτια που ένω με φαιντερ φαίνετε κανονικά το όνομα τους , όταν τα κάνω preview ή τα ανοίγω με itunes φαίνετε να υπάρχει πρόβλημα με τη γραμματοσειρά. γιατί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisgti Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 ρ παιδια, εχω τ adium κ προσπαθω ν βαλω video κλιση αλλα τπτ...τ μπορω να κανω? αν δεν γινεται κατι με το adium ποιο αλλο προγραμα ειναι καλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 ρ παιδια, εχω τ adium κ προσπαθω ν βαλω video κλιση αλλα τπτ...τ μπορω να κανω?αν δεν γινεται κατι με το adium ποιο αλλο προγραμα ειναι καλο? Skype, the best. Και αν θυμαμαι καλα το Adium δεν υποστηριζει video. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisgti Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Skype, the best. Και αν θυμαμαι καλα το Adium δεν υποστηριζει video. ναι αλλα στο skype δεν μπορω να εχω τις επαφες απο το adium.... η κανω λαθος??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 ναι αλλα στο skype δεν μπορω να εχω τις επαφες απο το adium.... η κανω λαθος??? Νομιζω πως για video (σε MSN) οι μονες λυσεις ειναι το Mercury Messenger και το aMSN το οποιο υποστηριζει και video conferencing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Έχω ανοίξει μια σελίδα στον Safari όπου έχει σε μικρογραφίες διάφορες φωτογραφίες όπου άταν πατά επάνω τους ανοίγουν σε μαγαλύτερες και έπειτα τις σώζω. Αυτή την διαδικασία όμως αν την κάνω για 3000 φωτογραφίες θέλω 10 χρόνια...! Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να κάνει download τα τα link με τις φωτογραφίες σε μεγάλο μέγεθος? Δεν με ενδιαφέρει να είναι ο Safari ας είναι και άλλος browser. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Έχω ανοίξει μια σελίδα στον Safari όπου έχει σε μικρογραφίες διάφορες φωτογραφίες όπου άταν πατά επάνω τους ανοίγουν σε μαγαλύτερες και έπειτα τις σώζω. Αυτή την διαδικασία όμως αν την κάνω για 3000 φωτογραφίες θέλω 10 χρόνια...! Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να κάνει download τα τα link με τις φωτογραφίες σε μεγάλο μέγεθος? Δεν με ενδιαφέρει να είναι ο Safari ας είναι και άλλος browser. Ευχαριστώ! DownloadThemAll! για τον Firefox. Τα σπαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 DownloadThemAll! για τον Firefox. Τα σπαει Σε ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Iσχύει ότι τα παιχνίδια τρέχουν καλύτερα αν τα τρέξουμε σε WinOs, μέσω του BootCamp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.